ТАДИЋЕВИ ЉУДИ ПЉУЈУ Србију по свету!

TADIĆEVI LJUDI PLJUJU Srbiju po svetu!

12 juna 2017

Politička atmosfera u Srbiji je teža nego za vreme režima Miloševića, država se vodi na nedemokratski način i dominira autoritarna vladavina, što nije u skladu sa evropskim vrednostima.

Ove ocene, prema tvrdnjama v. d. premijera Ivice Dačića izneo je „jedan funkcioner stranke Borisa Tadića“ u razgovorima sa evropskim zvaničicima, čime je, po oceni Dačića, naneo štetu zemlji.

Kako „Novosti“ saznaju, šef diplomatije aludirao je na Jovana Ratkovića, internacionalnog sekretara SDS, mada Ratković u nedelju za naš list nije hteo ni da demantuje ni da potvrdi da je bio u Briselu, kao ni da li je izneo ovakve ocene. Preneo nam je da ne daje izjave za medije. Ratković je, inače, savetovao Borisa Tadića dok je bio na funkciji predsednika Srbije.

Dačić je izjavio da su mu sagovornici prilikom njegovog učešća na Evropskom forumu u Vahauu, u Austriji, u subotu „skrenuli pažnju“ da je „visoki funkcioner Tadićeve stranke boravio u Briselu pre neki dan“ i zvaničnicima EU izneo pomenute tvrdnje.

U svom saopštenju, v. d. premijera dodao je da je, sa druge strane, predsednik Vučić svakog dana izložen najbrutalnijim napadima – i medijskim i političkim:

– Šta je onda suština napada „da je u Srbiji diktatura“, kad u isto vreme komesar Han u ime EU izriče ocenu da je Srbija na veoma dobrom putu? Suština je da se nanese šteta Srbiji. Političare je moguće voleti ili ne voleti, ali ne sme se mrzeti Srbija. Zato je veoma važno da se sačuva politička stabilnost i nastavi započetim evropskim putem uz čvrstu zaštitu naših nacionalnih i državnih interesa. U tome će predsednik Vučić imati moju podršku.

Portparol SDS Konstantin Samofalov izjavio je za naš list da ne zna na koga sve Dačić misli dok optužuje opoziciju kao izdajnike:

– Ali znam da ni on ni njegov novoradikalski šef Vučić nikad nisu promenili svoja uverenja iz prošlosti, kako su svi koji su protiv njihove vlasti domaći izdajnici. Šteta se Srbiji nanosi autokratskim vođenjem zemlje, gušenjem osnovnih građanskih sloboda, razaranjem privrede i guranjem građana u sve veće siromaštvo, za šta je odgovorna ova vlada. Na kraju balade, cenu ovakve štetočinske politike snose samo naši građani.

 

KOMENTARI2 komentara

  1. kuka says:

    Što pljuju Tadićevi ljudi, ni po jada, njih niko ne sluša, oni su bivši, ali što pljuje AV lično, to je strašno, da strašnije ne može biti.

  2. micky says:

    Tadic i jos gomila smrdljivih govana m je dosad morala da bude zatvorena. Ali zlocin, lopovluk i pljacka srba i drzave srbije nije kaznjiva. Naprotiv. Biva nagradjena od NATO-fasista i EU nacista. Zato nam je tako kako jeste a nista ne valja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *