ТАЈНА КОЈА ЈЕ ДУГО СКРИВАНА – ОВА ГЉИВА ЛЕЧИ РАК

TAJNA KOJA JE DUGO SKRIVANA – OVA GLJIVA LEČI RAK

15 septembra 2018

Parazitska gljiva čaga ubija breze kao kancer – ali u isto vreme isceljuje mnoge ljude i to baš od kancera. Čaga je postala prava senzacija zahvaljujući ruskom nobelovcu Aleksandru Solženjicinu, koji je opisao u svojoj knjizi kako je izlečio rak pomoću brezove gljive. Naučnici su dokazali da se aktivni sastojci čage efikasno bore protiv mnogih bolesti i produžavaju život čoveka.

Zabranjena knjiga

Krajem šezdesetih godina prošlog veka, u Sovjetskom Savezu pojavila se knjiga koju nisu prodavali ni u jednoj knjižari. Ona je kružila u prepisima i čitala se tajno, jer je bila zabranjena od komunističke vlasti. Knjiga se zvala „Odeljenje za rak“ i bila je inspirisana istinitim događajima. Životni prototip glavnog junaka je bio sam autor – Aleksandar Solženjicin, disident, koji je proveo devet godina u sibirskom logoru.

POGLEDAJTE VIDEO:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI5 komentara

 1. Roy says:

  Rak i svaku drugu bolest najbolje ljeci psiha. Sve ostalo je dzabe ako ne vjerujes u izljecenje i ako se predas.

  • goran says:

   Moras znati zasto zelis da produzis zivot, ako nemas cilj, gotov si.

  • Duca says:

   Na žalost imam dokaz da nije tako... Proveren na bliskom primeru. Ne kažem da psiha nije jedan od glavnih pokretača većine bolesti (osim infektivnih), pa često i raka, ali za izlečenje je ona samo jedna od (neophodnih) komponenti, da bi se izlečio rak treba mnogo više,a ako je visoko agresivan, tada na žalost pomoći nema.

   • Nebeska Srbija says:

    I ja isto mislim.

 2. milorad says:

  rak je u suštini TEMELJNO,DUGOTRAJNO TROVANJE ORGANIZMA.Ova pečurka sigurno pomaže kao i druge stvari za detoxinaciju.Samo nije tako jednostavno kao što izgleda veoma je važan način unosa materija u telo, hemija je to.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *