ТАЈНА КОЈА ЈЕ ОТКРИВЕНА – БРИТАНСКА ПОДМОРНИЦА БИЛА ЈЕ СПРЕМНА ДА ИСПАЛИ РАКЕТЕ НА СИРИЈУ, а онда руске „црне рупе“…

TAJNA KOJA JE OTKRIVENA – BRITANSKA PODMORNICA BILA JE SPREMNA DA ISPALI RAKETE NA SIRIJU, a onda ruske „crne rupe“…

17 aprila 2018

Britanska podmornica, spremna da ispali rakete na Siriju, nije mogla da učestvuje u toj vojnoj operaciji, jer je morala da manevriše oko ruske podmornice, piše Tajms, pozivajući se na neimenovane izvore.

List je naveo da se britanska podmornica klase „astjut“, naoružana krstarećim raketama, „igrala mačke i miša“ u Sredozemnom moru sa jednom ili možda čak sa dve ruske podmornice koje zapadni eksperti nazivaju „crnim rupama“ zbog nečujnosti.

List navodi da je britanska podmornica morala da zaroni i zbog dve ruske fregate i protivpodmorničkog broda. Zbog toga podmornica nije uspela da priđe dovoljno blizu kako bi gađala Siriju, bez obzira na to što je nekoliko dana pokušavala da se sakrije.

Prema podacima lista, „crne rupe“, koje prema tvrdnjama zvaničnika NATO-a pripadaju klasi „klio“, isplovile su iz sirijske luke Tartus kako bi sprečile britansku podmornicu da se približi Siriji i napadne je. One su veoma brze i naoružane torpedima, krstarećim raketama i protivpodmorničkim raketama.

KOMENTARI5 komentara

 1. goran says:

  Ne brinite, izrokace vas Izrael i jedne i druge.

  • SARMAT says:

   @Goran...A što nisi otišao u Siriju kao Oleg Peškov i Roman Filipov i dao život za nju?Sa kojim pravom ti ne vjeruješ u Putina,u rusku armiju i flotu?Šta još treba da urade i Putin i Rusija da ti ne bio sumnjičav i da ne stavljaš znak jednakosti između Rusije i SAD i da Izrael ne stavljaš u vrh vrhova koji će sve nadmudriti?Šta je to Izrael?Niko i ništa za Rusiju.Čovječe,vi koji pljujete Putina a Siriju ste samo vidjeli na geografskoj karti i metak niste opalili za Srbiju a kamoli da se borite vani(u inostranstvu) protiv američkog,britanskog i izraelskog nacizma(uopšte zapadnog)vi mi idete na živce sa vašim kretenskim komentarima koji su gomila najobičnijeg smeća.

  • mauricius says:

   ...ako Iran jednog dane ne kokne Izrael i izbriše ga sa geografske karte.

 2. M says:

  Izrael? Dobro je netko ovdje rekao da Izrael-ci ne vjeruju u Isusa Krista i Njegov Put koji je Spas!A pred kojim će se saviti svako koljeno,pojedinac i narod!I bit će bubanja šaka po prsima,sramota i lelek veliki!Židov je isto što i kršćanin i musliman,tj.vjernik i sluga Božji,samo što su svi to vremenom pobrkali,krivo istumači,zaboravili.Ništa više ili manje od toga!Ne treba se bojati pravog Židova,Kršćanina,Muslimana,Vjernika-Sluge Božjega,nego se treba bojati kretena!

 3. M says:

  ...a ruku na srce,to smo svi,pa će mo zakuhati ili dozvoliti kašu,pa će Jedan opet morati to sređivati!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *