ТАЈНА KОЈУ KРИЈЕ УЛОГА ДАРИНОГ БРАТА! Маленог Буду Илића који је освојио је срца публике, глуми не једна, ВЕЋ ТРИ БЕБЕ!

TAJNA KOJU KRIJE ULOGA DARINOG BRATA! Malenog Budu Ilića koji je osvojio je srca publike, glumi ne jedna, VEĆ TRI BEBE!

21 februara 2021

Mala Dara i njena ljubav i požrtvovanost kojima je protkan film „Dara iz Jasenovca“ ganula je ljude širom regiona koji su joj poručili da je prava heroina.

Ulogu Dare Ilić maestralno je odigrala devojčica Biljana Čekić, a mnogi su se pitali ko tumači ulogu dvogodišnjeg Bude Ilića, od kojeg u filmu sestra ne želi da se odvoji po cenu života.

Kako saznaje Blic, mališana nije tumačila jedna, već tri bebe koje su se smenjivale tokom filma. Napravljen je kasting i od svih beba odabrane su identične trojke iz Herceg Novog – Luka, Simon i Jakov Šaranović.

Luka je bio „glavni“ i najviše vremena provodio pred kamerama, dok su se Simon i Jakov smenjivali.

KOMENTARI2 komentara

  1. Kulak says:

    Dara iz Jasenovca je impresivan film i ultimativno remek delo.Osobito su impresivni profesionalni glumci i naturščici koji deluju savršeno uverljivo.Ovim fenomenalnim filmom ponovo se rađa veliki SRPSKI narod koji definitivno odbacuje zablude iz prošlosti i u potpunosti saznaje kakve su zločine hrvati izvršili nad njim.

  2. I Love Jesus says:

    Za ovako nešto zaista treba da budeš Čekić, i to bez imalo udela škole Mike Aleksića, znači može se i to. Svaka čast glumcima i režiserima koji su to uradili srcem, doduše tragičnim srcem da je nama Srbima pretška ta uspomena - jeste, zločin se neće oprostiti krvnicima na pravednom Božijem sudu koji ne gleda ko je ko. Ja sam imao prilike da gledam originalne snimke logoraša u dokumentarnom filmu koji se tamo u logoru Jasenovac i prikazivao u svojstvu muzeja Jasenovac, bio sam sa školom na ekskurziji 1977. Prikazivali su nam i inovativne sprave za brzo i efikasno klanje i sve ostale predmete, ljude su tu dovozili vagonima za stoku i brzo i efikasno ubijali, te jame tamo su i dalje pune leševa. To je sve jako preteško ali izgleda da će Bili Gejts morati da investira u nešto slično u ovo moderno vreme jer odavno ne beše masovne gladi i smrti miliona i milijardi. Bili ne zna da i Bog ima svoj plan koji će čoveku doneti samo život i to večni. Čitajte Bibliju i spasite se jer biće još gore u skoro vreme.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *