Тајни документи масона: Насељавање миграната је удар на ЕУ и католичку цркву

Tajni dokumenti masona: Naseljavanje migranata je udar na EU i katoličku crkvu

18 septembra 2015

masoniPoverljivi spisi procurili su u hrvatskim medijima, zbog čega se u tamošnjim medijima podigla ogromna prašina. Niko se od pripadnika tajnog društva još nije oglasio

Činjenica je da je ova izbeglička kriza pokazala pravo lice sveta. Odnosno, drugim rečima, vrhuška sveta itekako se povezala, ali i prokazala. Potrebno je samo povezivati kockice u slagalicu!

Masoni su naredili Evropi uvoz izbeglica

Na površinu su isplivali oni koji su “za”, kao i oni koji su “protiv”. Tako je uz masovne medije, Ujedinjene nacije i ostale organizacije svoj glas za izbeglice dalo i masonsko društvo širom sveta.

Naime, čak 28 velikih loža slobodnih zidara potpisali su službenu izjavu u kojoj, retko viđenom otvorenošću, razjašnjavaju fenomen useljavanja bez ograničenja i bez pravila koji upravo paralizuje Europu. Fenomen koji pokazuje sve veći jaz između elita i naroda.

Među potpisnicima nalaze se Veliki orijent Francuske, Velika loža Austrije, Veliki orijent Švicarske, Velika loža Francuske, Veliki orijent Belgije, Velika loža Belgije, Veliki orijent Hrvatske, Veliki orijent Irske, Velika loža Italije, Veliki orijent Luksemburga, Veliki orijent Poljske, Veliki orijent Portugala, Veliki orijent Grčke, Ženska velika loža Turske i još mnoge druge.

Masoni od evropskih vladara ne zahtevaju samo prihvat svih useljenika, nego puno više od toga. Od evropskih vladara masoni očekuju masovno primanje i implementiranje migranata u društvo – dugoročno. Masoni sveta tako su pokazali začuđujuće jedinstvo koje se ogleda kroz faktičku konvergenciju sa službenim strategijama Evropske unije i većine članica EU. Potpuna jednakost između slobodnog zidarstva i političkih činovnika i čelnika retko je ovako očigledno iskazana.

“Saglasje ima jedan cilj – podrivanje temeljnih elemenata naše društvene zajednice kao što su domovina, identitet, narod”, piše Corrispodenza Romana.

Službeni dokument masonskih loža obrazložio je zahtev za useljavanjem bez ograničenja nadvladavanjem ,”nacionalnih egoizama” i davanjem prednosti ,”opštim interesima” koji nisu pobliže definisani i koji zahtevaju, “inovativnu politiku dobrodošlice”.

Lože ne spominju samo uzvišene namere, nego izriču i opomenu. Ako vlade ne budu svoje granice držale otvorene i time ne budu ispunile njihov zahtev, doći će do “podela i konflikata” i do “ponovnog oživljavanja nacionalizama” u Evropi, a to je nešto što se p
o njima mora “satrti”.

Evropske masonske lože ne kažu kako treba postići kvadraturu kruga, kako se interesi izbeglica i sve više rastuće bujice useljenika mogu uskladiti s interesima evropskih naroda. Slobodnim zidarima je dovoljno javno definisati fiksnu tačku kao uslov bez koga se ne može.

S obzirom na to da je masonerija u direktnom sukobu s katoličkom Crkvom koju je ona proterala još 1738. godine kada je katolicima zabranjeno da ulaze u masonska društva, jasno je kao dan ko je “za”, a ko “protiv” planske migracije naroda. Danas postoje masonske naredbe koje mora da sprovodi katolička Evropa. Cilj je jednostavan, uništenje katoličke Crkve, hrišćanstva, ali i svih drugih naroda a onda uspostavljanje “Minios” jednoumlja.

“Evropska unija mora biti model buduće svetske države – ona mora da obuhvati zemlje Bliskog istoka i severnu Afriku” izjavio je davne 2007. godine David Miliband za BBC.

Malo ko zna tko je Miliband, iako je ovaj čovjek lice koje bi trebalo zapamtiti. On je konsultant mnogih svetskih konzorcija, vlada itd. Član je Rokfelerove Trilateralne komisije.

Njegov profil je profil globalnog menadžera – bio je najmlađi ministar spoljnih poslova u Velikoj Britaniji, brat mu je do skoro bio vođa laburističke stranke u Engleskoj, glavni u vrhu sveta za okeanografiju i održivi razvoj. Osim toga, kao bivši ministar spoljnih poslova u Velikoj Britaniji rekao je još neke stvari! Osim što je 2007. jasno najavio da je Evropa Novi svetski poredak u malom, on je rekao kako se u ostvarenju tog cilja mora i sme upotrebiti i meka i tvrda sila.

Nakon svega ovoga jasno je da ovde nije reč o vanrednim događajima koji su zatekli Evropu, već o pomno planiranoj stvarnosti

Čak su i televizijski novinari u utorak na granici u Tovarniku jasno rekli dok su čekali autobuse da su se u Šidu kod hrvatske granice izgradili prihvatni centri još pre godinu dana.

(Dnevno.hr)

KOMENTARI8 komentara

 1. mija says:

  Ovo je gotovo sigurno falsifikat (false flag). Dovoljne su samo sledeće dve činjenice, pa da stvar postane očigledna: 1. Masone je osnovao Vatikan nakon što je početkom 14. veka u krvavom obračunu uništio templare. Masoni su bili neka vrsta zamene za templare. 2. Čudno je da je ovaj dokument isplivao baš u Hrvatskoj, filijali Vatikana.

 2. mija says:

  Istini za volju, Vatikan masone nije iznova osnovao, nego uzeo pod svoje okrilje postojeću slabu masonsku organizaciju i postavio joj "nadzorno telo" - iluminate.

 3. Miticus says:

  Pricati o masonima, nekim nistacima, koji ne kostaju nista, samo im se pridaje znacaj. Ali kako god, tu se pominje Vatikan, koji i na ovaj, kao i na svaki drugi nacin, pokusava na svaki nacin da se pominje njegovo ime i tako ostaje u svesti ljudi da je Vatikan mocan. E tako vlada Vatikan! Interesantno je, da tek kad neki "mason" umre, koji je uvek neki covek od znacaja, "sazna se" da je bio mason (jer ne moze da se povampiri i sve to demantuje). Niko ziv "ne sme" da prizna da je mason a onaj koji to prizna, obicno ne kosta ni zutu banku. Valjda bi svakom bila dika da sa ponosom kaze da je mason, jer ta organizacija okuplja znamenite ljude, a oni se stide da to kazu. Pitam: da li je to stvarno neka organizacija, tajna, ili je neka organizacija ljudi, koji vole da prave takve fame, novinarske patke i da se o tome prica? Ja mislim ovo drugo. Ovakve price o nekim tajnim organizacijama, koje se smisljaju u nekim krugovima plodnih literata, sluze samo za zaludjivanje ljudi, kao sto su rialiti emisije.

 4. Belzetruba says:

  Lako moguće da je ova teza istinita

 5. mija says:

  Vatikan je i bez pominjanja veoma moćan. Zapravo je najmoćniji kad se uopšte ne pominje i kad ga niko ne gleda, jer su to spletkaroši kakve ova planeta nije videla. Nema zemlje koju nisu nasamarili, nema podvale koju nisu upotrebili i nema zločina koji neće organizovati ako im to koristi.

 6. mija says:

  @Belzetruba Ne, nikako nije moguće.

 7. rastko says:

  Katolici i ne znaju da Vatikan nije deo njihove ili hriscanske religije. U Vatikanu se upraznjava Vavilonska religija. Ova zidarska prica je smesna jer u samom tekstu neki drugi termin treba da stoji a ne masoni. Miliband je vrlo jasan kao sto je jasno da on uopste3 nije Englez!

 8. lila Buka says:

  Ja se potpuno slazem da Vatian prakticira vavilonsku religiju(Sumersku kraljice Semiramide) i on se stremi da potpuno unishti sve religije ovog sveta medju kojim jei rimokatolichka religija shto nekia izgleda nelogichno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *