ТАЈНИ ХИТЛЕРОВ ПРОЈЕКАТ ЈЕ УСПЕО! АРИЈЕВСКА РАСА ПОСТОЈИ, деца из пројекта Лебенсборн И ДАЉЕ СУ ЖИВА!

TAJNI HITLEROV PROJEKAT JE USPEO! ARIJEVSKA RASA POSTOJI, deca iz projekta Lebensborn I DALJE SU ŽIVA!

13 februara 2018

Hitlerova ideja je bila da u specijalnim domovima odgoje na stotine hiljada plave, snažne dece, kako bi do 1972. godine stvorio supernaciju koja bi brojala 120 miliona ljudi.

Osim logora smrti, druga najveća tajna nacističkog sistema bio je tzv. projekat Lebensborn. Prema rasističkim idejama filozofa Alfreda Rosenberga, tehničke detalje razradio je sam Hajnrih Himler. Plan je bio da se promeni ljudska vrsta.

Njihova ideja je bila da u specijalnim domovima odgoje stotine hiljada plave, snažne dece, kako bi do 1972. godine velika Nemačka brojala 120 miliona nadljudi. Nacističke oružane snage bi u tom kontekstu narasle na 600 SS-divizija! S tom vojnom moći, smatrali su, niko im se ne bi mogao suprotstaviti. Ova potpuno neverovatna ideja promene ljudske vrste na celom svetu bila je možda i najluđa zamisao koju je ta ekipa, opsednuta zagonetnim kultovima, alhemijom i eugenikom, ikad osmislila.

Idealni su im bili Norvežani, ‘potomci Vikinga’.

– Nordijski čovek je najlepše ljudsko biće na svetu. I po inteligenciji i po svojoj izuzetnoj pojavi, on je superioran. Nordijac ima svetlu kosu i plave oči – kralj nad kraljevima u odnosu prema svim ostalim pripadnicima ljudske rase na Zemlji – pisao je Hans Gunter, nacistički teoretičar rase. Prema njegovim kriterijumima, idealni su bili Norvežani, „potomoci Vikinga“… Vikinzi su, prema njemu, davali idealno arijevsko potomstvo jer su imali sve tražene osobine baš kao i Nemci, pa čak i bolje. Ipak Norveška nije bila dovoljna.

Prikupljanje žena za stvaranje superarijevske rase

Prema Himlerovom planu, osnovan je specijalni tim za „rasni odabir“ koji je po okupiranim zemljama, odnosno celom svetu, trebao da skupi žene za stvaranje superarijevske rase. Agenti su se razmileli po Norveškoj, Holandiji, Belgiji, Danskoj, Francuskoj, Britaniji, Kanadi, Australiji i SAD-u.

Kad bi Vermaht ušao u te zemlje (u one u koje je uspeo da uđe), akcija bi krenula i odabrane žene bi završavale u Nemačkoj. Projekat je tamo već bio u punom zamahu. Sredinom 1936. Himler je otvorio prvi „Lebensborn“ u jednom dvorcu nadomak Minhena. Sistem je imao Domove majki i Domove dece.

Nacisti su osnovali ukupno šest specijalnih domova za decu i 17 domova za majke. Svaka Nemica koja je imala više od troje dece, dobila je „Majčinski krst“ kao odlikovanje. Bilo je to odličje ravno „Gvozdenom krstu“ koji se dodeljivao za hrabrost u Nemačkoj. Ipak mnogi delovi eksperimenta su krenuli, za nacističke eugeničare, u pogrešnom smeru. Mnogim novorođenčadima je tokom vremena kosa tamnela. Decu koja nisu ostala plava, čekala je tužna sudbina. Gušenje gasom. Pred kraj rata, Hitler je naredio uništavanje sve Lebensbornove dece, ali ta naredba nikada nije izvršena.

Hitler hteo da istrebi svu decu

Pomahnitali gospodar Rajha, uveren u to da na svetu ima mesta samo za jedan narod, bio je uveren da Nemci zaslužuju kolektivno uništenje. Svom ministru ratne privrede, arhitekti Šperu, koga je inače obožavao, Firer je naredio da spali Nemačku.

Na sreću, Šper je imao dovoljno razuma i dovoljno hrabrosti da se suprotstavi Hitlerovoj naredbi. Istu je naredbu, iz Moskve, izdao i Staljin. On je bio plašio „žilavosti“ nemačkog naroda. Bio je uveren da će Nemci, ukoliko im se ne uništi industrija, za manje od decenije opet postati sila i opasnost za Rusiju, pa je naredio totalno uništenje, ali i to naređenje iz različitih razloga takođe nije sprovedeno u delo.

(Srbijadanas.com)

KOMENTARI7 komentara

 1. evangelist says:

  Treba da imamo ravnomeran broj svih naroda, rasa i nacija, pa kad izađeš na facebook da biraš brate, jake, krhke, lomne u struku itd. itd. Dolaskom carstva Božijeg zavladaće naj jača rasa - čistih anđela bez slabosti i slabih odlika - Bogu hvala, čast i slava.

 2. R.Srpska says:

  bolesni vatikanoidi

 3. Za Srbiju says:

  U originalu, Arijevci imaju sive i zelene oči, plavu kosu. Svjato (Sveti) Rusi imaju plave oči i plavu kosu. Arijevci zelenih očiju imali su visinu do 3.6 m i zato su fizički bili nadmoćniji od drugih. Ali to je bilo davno. Posle planetarnog rata sa Atlantidom (pre 13 000 godina), došlo je do degeneracije ukupnog života na Zemlji i mešanja Rodova Bele rase. Mešanje sa tamnim rasama nije dozvoljeno po Konu naših otaca.

 4. Za Srbiju says:

  Hiljade srbske dece plave kose i plavih očiju, završilo je u Nemačkoj, koji su transportovani iz Nacističke Države Hrvacke.

 5. Nebeska Srbija says:

  A umesto 120miliona plave dece tj nadljudi,dobili su tamnopute Arape!!!Da nije smesno bilo bi zalosno!!!!

 6. petrovgrad says:

  Da ih nije ispeglao tavarišć STALJIN, možda bi i uspeli. Sreća u baćuške, inače bi sve Slovene istrebili, Danas je realnost islamska Republika Nemačka. Germani su otišli u po k..., neznam dali će sastaviti 21 vek ili će na pola ovog veka da se predaju kao nacija. Svaki narod koji je poremetio nebesku ravnotežu nestao je i nestaće. Ostaju samo oni narodi koji se drže ravnoteže.

 7. MILIJASUZOVIĆ says:

  ŠVABE SU IZVOĐAČI "RADOVA" A PROJEKTANT (PRVI POTDRAV HAJ) IZVEDEN U ENGLESKOJ. ZAMISLI KAKAV BI NASTAO POKOLJ U SVETU DA SU POBEDILI. I DANAS SMRDE NA TO PROJEKTOVANO ZLO.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *