ТАЈНИ ИЗВЕШТАЈ ШОКИРАО ЗАПАД: Истраживали су Путина, А ЕВО ШТА СУ НАШЛИ

TAJNI IZVEŠTAJ ŠOKIRAO ZAPAD: Istraživali su Putina, A EVO ŠTA SU NAŠLI

24 aprila 2019

Šta ako se svi probudimo jednog jutra i konačno shvatimo ruski mentalitet? Samo zamislite, umesto da slušate bajke o Rusiji i Vladimiru Putinu, svet bi bio u stanju da brzo prođe kroz planine negativnih gluposti kako bi video istinu. Ovo je priča o „drugom“ Vladimiru Putinu, onog čija su oskudna plata i sredstva upravo otkrivena.

Ljuti gusari koji su pokušali da opljačkaju nasleđe Rusa mrze Vladimira Putina. Oni takođe mrze Rusiju koju Putin i njegove kolege pokušavaju da podignu.Bil Brauder, Mihail Hodorkovski, Džordž Soroš, pa čak i ruski medijski tajkuni kao što je Vladimir Gusinski, predvodnici su osvete bankarske elite protiv ruskog vođe.

Brauder je pridobio pokvareni američki kongres u donošenju Zakona Magnitski, smešnog zakona kojim se Rusija i Putin kažnjavaju zato što se ne podvrgavaju nadkapitalistima koji su hteli da ukradu ogromno bogatstvo Rusije. Ali glavni plan postaje sve očigledniji sa svakom, prolaznom, rusofobičnom pričom Washington Post-a, piše news-front.info

Poslednje nezakonito i neukusno divljanje protiv Putina tiče se njegovog “navodnog” bogatstva. Nekoliko sati nakon što je Kremlj objavio platu ruskog lidera i statistiku neto vrednosti, razorni vukovi liberalnog poretka urlaju od bola zbog skupih ručnih satova koje Putin poseduje. Ova Quartz priča nije ništa novo.

Prema “genijima” zapadne ekonomije, Putin vredi između 70 i 200 milijardi dolara. On je takođe verzija Čarobnjaka iz Oza 21. veka zbog njegove sposobnosti da potpuno sakrije najveću hordu bogatstva ikada nagomilanu od strane jedne osobe (sarkazam je neophodan).

Ovo misteriozno bogatstvo je potpuna „rekla-kazala“. Od Wašington Posta do nepoznatih sajtova sa objavama poput Bogati gorila, bankovni račun ruskog lidera je ???? samo zato što je neko tako rekao. Brauder je razotkrio fantaziju o Putinovom bogatstvu tvrdeći da je bivši oficir KGB-a nagomilao 200 milijardi dolara otprilike u isto vreme kada je šef Hermitage Capital-a stavljen na Rusku listu najtraženijih. Ali sve ostaje na spekulacijama. Propaganda iskorišćava činjenicu da većina zapadnjaka ne razume Rusa.

Putinu ne treba novac. To je jednostavna realnost i ne treba nam ekspert za Putina da bismo to shvatili. Razmislite o onome što govorim. Svaki “stručnjak” čije tekstove čitate ili čujete da priča o Vladimiru Putinu ostavlja jednostavnu osobu iza fantazije.

Više puta sam diskutovao o Putinovoj prošlosti i njegovom usponu na vlast, i nigde u njegovom karakteru nema tračaka oligarhije. Zaboravite na činjenicu da niko ne može naći tu zamišljenu hordu blaga. Ostavite sve spoljne izglede života ruskog vođe. Poznavanje Putina leži u proučavanju njegove posvećenosti porodici, služenju i većem planu za Rusiju.

Šta ako su svi ti satovi poklonjeni Putinu? Možete li zamisliti da Vladimir Putin mora da izvadi kreditnu karticu kad god ode na večeru? Šta je sa transportom? Pokućstvom? Vožnja čamcem duž Volge? Mislite li da će Vladimiru Putinu trebati jedna rublja do kraja života?

Čovek je spasio ruske biznismene, ruske vojnike, ruske doktore i advokate i ribare od najveće pljačke u ljudskoj istoriji – a „stručnjaci“ se pitaju iz ugla kapitalističkog mentaliteta milijardera.

Recimo, u interesu argumenta, da Putin želi da vidi povratak SSSR-a. Da li je Staljin čuvao ogromnu količinu novca kako bi finansirao svoje odmore?

Kada je Nikita Hruščov umro, da li su otkrili italijanske vile i račune u švajcarskm bankama?

Šta je sa Leonidom Brežnjevim? Molim vas da odvojite vreme da pročitate ovaj deklasifikovani CIA izveštaj o Brežnjevu da biste stekli uvid u ruski mentalitet.

Možda Lenjinovi praunuci žive životnim stilom dece Paris Hilton ili Donalda Trampa? Ne, poslednji rođak Lenjina je Dmitrij Uljanov, pravoslavni sveštenik u zapadnom ruskom gradu Ivanovu. Lenjinova nećakinja Olga Uljanova, književnica, preminula je još 2011. godine, ne ostavljajući nikakvo bogatstvo.

Pre nego što prihvatite Vladimira Putina takvim kakvim ga njegova ogromna vojska neprijatelja predstavlja, pokušajte da koristite zajedničku objektivnost u odsustvu istine.

Zašto bi 10.000 novina, horde mozgova, zapadnih obaveštajnih agencija, globalnih elita, pa čak i holivudskih zvezda optužilo Vladimira Putina da nema dokaza? Odgovor postaje sve očigledniji u aktuelnim događajima kao što su zatvaranje novinara i osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža.

Zapadne tehnokrate, oligarsi, finansijeri hedž fondova i elitni bankari lažu do neba i mi možemo dokazati njihovu vrstu krađe – ali Putin je i dalje kriminalac? Došlo je do tačke u kojoj je zločin protiv Putina neka vrsta raspeća.

Konačno, kada dobijete vremena da malo istražite, pokušajte da shvatite kako mediji poput Business Insider-a stavljaju svoje nekvalifikovane reportere na slučaj Vladimira Putina.

Priča pod naslovom „9 citata Vladimira Putina koji nude zastrašujući uvid u njegov um“, Ejn Kejn, koja obično pokriva Walmart, Target, i Costco, otkriva da inteligentni ljudi treba da veruju idiotima.

Njenu priču ponovo je objavio The Independent u Velikoj Britaniji, a da se nije toliko osvrnuo na iskustvo autora. Shvatate, zar ne? Čak su i stručnjaci iz Walmarta bili zaduženi da urade kriminalni profil najbogatijeg čoveka na svetu. Možete pročitati kako je Costco izgledao kada je prvi put otvoren 1983. Možda su u tom objektu skrivena Putinova ogromna bogatstva!

Vladimiru Putinu nije potrebno ogromno bogatstvo. Njegovo ime je sve što želi i što mu treba. Zatvaram svoj „stručni“ slučaj.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI7 komentara

 1. Zoran says:

  Nije ni siroma, ne sekiram se za njega.

  • Ivke says:

   I nije ni zasluzio da bude siroma a i u ostalom zaradio je celu bre Rusiju pa neka ima. Jer da nema njega nebi vise bilo ni Rusije a ni rusa pa ni srba.

   • Zoran says:

    Pa ako je zaradio za celu Rusiju...e ond adobro. Ja znam da ja zaradjujem za sebe, a i americksi predsednik se odrekao plate. E sad, ako je taj Putin nadcoek...onda se lsazem da zaradjjeje za celu Rusiju.:)

 2. milorad2 says:

  Laži koje se serviraju,o putinu ali i o mnogim drugim stvarima od strane zapadne bankarske oligarhije polako ali sigurno postaju previdne sve većem broju ljudi.ONI su ti koji upravo bestidno i suludo pljačkaju i gomilaju bogatstva u stvari većina tekstova o putinovim mahinacijam su OPISI njihovog ponašanja i pljački, prisećanja na moj prvi milion ,ili na stare dobre dane okorelih ubica i pljačkaša, jer oni to realno i jesu.Zato i napadi na putina jer on to NIJE. Naprotiv on je sve suprotno od toga,i veoma im je teško da to prebole. Banditi i lopovi ne vole poštene i dobre ljude ako su slavni ili na vlasti, i jedna i druga stvar ih svake sekunde dokle god takav čovek opstaje i postoji na "sceni", podseća kakvi su oni u stvari smradovi.Njihovo jedino opravdanje svakog jutra u ogledalu je, da ako želiš da si slavan ili moćan ili super bogat, MORAŠ da budeš DJUBRE i da drugog puta nema. Pa eto oni su samo radili sve što i drugi u toj borbi za "opstanak":) ali ličnosti kao putin ih u tim lažima dovode u nemoguću psihičku situaciju ubice, koji misli da je "opravdao" sopstveni zločin i da ima mirnu savest a onda odjednom shvati da je ipak samo ubica.Zato ih to toliko izaziva, lakše bi im bilo ako bi i putina uvalili u blato sa njima, NJIMA bi bilo lakše i prijatnije da ne pričamo o providnim poloitičkim mahinacijam koje stoje iza toga , mislim da su to sporedni razlozi.

 3. Cp6a says:

  Bravo za članak.

 4. Gagi says:

  Osnovna razlika izmedju istocnog i zapadnog hriscanstva je sledeca: Mi istocni hriscani, hocemo da posedujemo i imamo prijatelje Hristovom dobrotom i istinom. Nasa "braca" tkzv. zapadni hriscani to rade silom i ubijanjem da dodju do slicnog cilja. U svom "poslu" se sluze najpostenijim koji je hodao ovim svetom i tako lazu narod. Kriju se iza najboljeg jer oni nisu takvi, neko drugi je TO, oni su samo nastavljaci onog najgoreg sto postoji u svakom zivom coveku.To lose je takodje podsticajna energija ...izuzetno losa za sve rodjene na ovoj planeti. Sta je i ko je Gosp. Putin? Covek ciji roditelji nisu bili bolesni i optereceni koliko imaju kockarnica i hotela,njemu je bilo bitno da se obnove bogomolje, gde ce narod potraziti Hristovu ljubav i ljudsku sustinu dostojnu zivog Hristovog bica. Istocno hriscanstvo je takvo, uvek smo pobedjivali ono sto je lose sazdano u coveku i borili se da pobedi ono dobro. Srpska ekspozitura svetskog poretka je dala nemerljive zrtve za opstanak civilizacije kakva bi trebalo da bude. Nista od toga,nasim dobrim i lepim pretcima kroz razne namestene situacije uzese zivote za bolje sutra. Tu je Putin Car, cuva svoj narod i razvija oruzje da odbrani svoj narod i zemlju.Videce se, istorija ce pokazati, dostojan naslednik obicaja i postenja svog naroda da sacuvaju svoju kucu od alavih bitangi i hohstaplera.

 5. rajko says:

  A što njih boli ćošak za Putinovo imovno stanje? Je li pokrao, opljačkao, osiromoašio, ojadio njih ili njihov narod? Ili je stekao nešto nepoštenim poslovanjem u njihovim državama? To je briga samo Rusa i neka se oni time bave. Ima ih, hvala dragom Bogu, dovoljno pametnih i spretnih da savladaju Putina jednog ili njega jednog i mali broj njegovih sledbenika. Kad su Rusi postavili pitanje imovine Obame, Trampa, Merkelove? Ni ne pomišljaju na tako nešto, jer znaju da to nije njihova stvar. Čim počnu priče o Putinovom "bogatstvu" ja znam da je to samo nova serija talasa otrovne propagande protiv Rusije kojom zapljuskuju njene političke obale, nadajući se da će postepenim odronjavanje najzad stići do centra Rusije. Verovatno nisu zadovoljni svojim "učešćem" u ruskoj privredi (čitaj: pljačkanjem), pa se žderu ko Mesec. Ne mogu da dopru do Putina, a onoliko bogatstvo leži neiskorišteno ili ga koriste "beskorisne ruske izelice" (nemačka nacistička doktrina iz 2. sv. rata). Da mogu, ne bi im smetalo ako bi saznali da je on do bogatstva došao na nepošten način. Naprotiv, to bi im veoma odgovaralo. Pridružili bi mu se u pljačkanju Rusije, povremeno ga reketirali i ćutali.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *