ТАЈНИ НАТО ПРОЈЕКАТ У СРБИЈИ: МИСТЕРИЈА ЖУТОГ ПРАХА

TAJNI NATO PROJEKAT U SRBIJI: MISTERIJA ŽUTOG PRAHA

15 avgusta 2018

Misteriozni žuti prah kojim su NATO avioni zasipali Srbiju tokom bombardovanja dva dana početkom aprila 1999. godine ostavio je stravične posledice po životnu sredinu i zdravlje ljudi. Do danas je ostalo nerazjašnjeno o kakvoj se supstanci radi kada je za tako kratko vreme mogla da izazove užasne efekte ogromnih razmera – uništene šume, opustošeno zemljište, biljke pretvorene u prah, alergijske reakcije i crvene pečate po celom telu kod ljudi…Sada više i nema sumnje da je NATO zločincima Srbija te 1999. služila bukvalno kao poligon za eksperimentisanje i isprobavanje novog oružja. Kako bombi i raketa tako i hemijskog i drugog otrova. Pored takozvane svilene paučine (bacana na energetska postrojenja) i osiromašenog uranijuma, Alijansa je isprobavala i pomenuti žuti prah, za koji stručnjaci tek treba da utvrde šta je tačno u pitanju. Ukoliko to uopšte bude moguće posle ovoliko vremena.

KAO SITNI KRISTALI

Nedavno osnovanom državnom koordinacionom telu za utvrđivanje posledica NATO bombardovanja uskoro će biti dostavljen izveštaj Štaba civilne zaštite za Moravički okrug, gde su avioni alijanse 8. i 9. aprila posipali žuti prah. Kod ljudi koji su došli u dodir sa ovom supstancom javljale su se veoma jake alergijske reakcije, svrab, izbijali su im crveni pečati različitih veličina po celom telu. S druge strane, nakon izvesnog vremena naprasno su se osušile velike šumske površine na Zlatiboru i Tari, a stradali su i cveće, šiblje, razne druge biljke…

(Republika)

KOMENTARI9 komentara

 1. Ivan Grozni says:

  Neka Vucic pita svog prijatelja Klintona i njegovu gospodju sta su nam "poklonili" u to vreme." Pametni" koji joj je dao milione dolara za fond klintonovih, zasluzuje bar to obavestenje.

  • Zapadnjak says:

   Ma čuj ti njega!"Neka Vučić pita....",pa jel Kinton nije miljenik žute firme? Mnogo si zaboravan Grozni Ivane, a nije ni čudo prošlo je mnogo vremena ati zločine žutaća brzo zaboravljaš a i slabo ih pamtiš,zaposli tajnicu,nekou poput Monike.Aferim Ivice.

 2. raikkonen says:

  taj isti pomarandzasti prah su koristili i u vujetnamu da bi osushili guste dzungle i da bi mogli da imaju vizuelni kontak nad vitkongom kako bi ga lakshe bombardovali..

 3. Taipova Češma says:

  Možda jenglezi znaju,možda je novičok.

 4. Ciros says:

  Zašto se tek sada piše i priča o tome?

  • Jevrem says:

   Ma važno je da se priča,moglo je i zauvek da ostane zaboravljeno...i treba pričati o svemu,a treba i reagovati na sve...dosta je bilo....

 5. Miroslav says:

  Kada neko mladji oboli od raka, treba da se osveti, onima sto su nas bombardovali ili onima koji su podrzavali bombardovanje...

 6. Velika Metla says:

  Mi znamo šta je ovo smrdljivo polušiptarče poklonilo Klintonovima,2 miliJona dolara,ali ne znamo da li je to bilo za "žuti prah",ili za pozivni broj šLIHtarima? Za jedno od to dvoje jeste sigurno!

 7. vanja says:

  Mi smo im sluzili kao kunici. Ocigledno je da je Nato usvojio plan Pavelica i Vatikana da Srbi moraju nestati sa Balkana. Probudimo se i krenimo u borbu protiv osovine zla.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *