ТАЈНИ СНИМАK KГБ-а ИЗ ПИРАМИДЕ ЗАЛЕДИО ЈЕ СВЕТ! Бедуини су побегли главом без обзира и разболели се, амбасада је одмах послала агенте… Тврди се да је ово НАЈВАЖНИЈЕ ОТKРИЋЕ У ИСТОРИЈИ… (ВИДЕО)

TAJNI SNIMAK KGB-a IZ PIRAMIDE ZALEDIO JE SVET! Beduini su pobegli glavom bez obzira i razboleli se, ambasada je odmah poslala agente… Tvrdi se da je ovo NAJVAŽNIJE OTKRIĆE U ISTORIJI… (VIDEO)

30 januara 2021

Misterija piramida proganja naučnike do danas, a u jednom trenutku zaokupila je i pažnju sovjetske tajne službe KGB, ali i tadašnjeg predsednika SSSR Nikite Hruščova.Šezdesetih godina prošlog veka SSSR je imao više nego bliske odnose sa Egiptom, a u jednom trenutku 1961. godine Egipćani su obavestili sovjetsko rukovodstvo o čudnom otkriću, pa je posebna grupa stručnjaka odmah odletela u Kairo.

Sve je počelo kada su dva beduina otkrila nepoznati ulaz u jednu od piramida u Gizi. Otvorili su kamenu kapiju, ušli u grobnicu. Ovde, osim kamenih sarkofaga, nisu videli ništa, ni na podu, ni u udubljenjima i nišama, ali su, ipak, grobnicu pretražili bakljama. Ubrzo je obojici pozlilo, rekli su da su osetili neki neshvatljivi pritisak, kao da dolazi sa zidova i pobegli.

Sutradan su se osećali još gore. Rođaci su ih odveli u bolnicu, gde je dva dana kasnije jedan od njih umro. Drugi, plašeći se slične smrti, odlučio je da se pokaje i ispričao je priču o grobu, koji je, prema njegovim rečima, bio „Božji grob“.

Informacije o „Božjem grobu“ brzo su došle do sovjetske ambasade. Vojni ataše ambasade SSSR-a i nekoliko arheologa koji su u to vreme bili u Egiptu odmah su angažovani na provere o čemu se radi. Ono što su pronašli stvorilo je osnovu za tajni specijalni izveštaj KGB SSSR-a. Izvešteno je da su u grobnici pronađeni ostaci bića čija starost može premašiti starost svih prethodno pronađenih mumija.

„Nije naša rasa“

Formirana je posebna grupa koja je obuhvatala ne samo arheologe, već i visoko rangirane oficire KGB-a, kao i vodeće stručnjake za hemijski rat i radijaciju.

U pisanom izveštaju KGB objavljeno je da je iz grobnice uklonjeno „15 kutija eksponata i mumificiranih tela iz sarkofaga“.

Opis ovih tela jasno ih definiše kao predstavnike neobične rase, različite od naše.

„Mumificirana tela bila su visoka oko 2 metra, mnogo više od Egipćana koji su živeli pre nekoliko hiljada godina. Analize mumija izvedene u SSSR-u pokazale su da su tela stara oko 12-13 hiljada godina“, navodi se u izveštaju.

Dr Viktor Ivanovič, bivši savetnik Kremlja za nauku, koji je imao pristup datotekama misije KGB-a pod nazivom Projekat ISIS, kaže da „snimak otkriva najvažnije otkriće u istoriji čovečanstva“.

Ivanovič objašnjava da su „ono što su pronašli u grobnici u sarkofagu bili ostaci vanzemaljskog bića koje je umrlo u Egiptu oko 10.000 godina pre nove ere“.

Ruska mafija ukrala snimak?

O ovom događaju 2001. godine objavljen je i dokumentarni film i, između ostalog, prikazuje ekskluzivni snimak koji navodno nikada ranije nije viđen izvan strogo poverljivih krugova KGB-a. Snimak je, navodno, svetlost dana video zahvlajujući ruskoj mafiji koja je došla do kopije iz tajnih arhiva KGB-a.

„Prisustvo ovog stvorenja i dizajn piramida, kao i čitav niz istorijskih i naučnih dokaza pokazuje da se ta poseta dogodila oko 11.000 godina pre nove ere. Navodno je snimljen na platou Giza tokom akcije koja je dobila kodno ime Operacija ISIS, po egipatskoj boginji Isis.“

Dr Ivanovič je dodao: „Operacija ISIS korišćena je za obezbeđivanje dokumenata i vanzemaljske tehnologije koji su bili uskladišteni u tajnoj grobnici na platou Gize, u nadi da će je koristiti u vojne svrhe.“

Detalji nisu navedeni, ostao je samo spisak pronađenih predmeta:

15 kutija artefakata
1 delimično mumificirano telo
1 kameni sarkofag
8 tablica hijeroglifa

KOMENTARI2 komentara

  1. milorad 5 says:

    piramide očigledno nisu grobnice,koja tehnologija je u pitanju nije još jasno ali je najverovatnije da su energetski generatori, drevni kosmodrom,komunikacijski relej ili čak vojna baza.Samo takve strukture i DANAS su na nivou mega inženjerijskih projekata i predstavljaju najveće arhitektonske poduhvate danas.Sama veličina tih piramida u odnosu na blede i smešne kopije koje su možda pokušaji nastali iz nerazumevanja ZATEČENIH gradjevina je JASNA potvrda potpune nekompaktibilnosti tih gradjevina sa SVIM OSTALIM što je izgradjeno u egiptu.Takodje datiranje tih kolosa je radjeno pomoću posrednih metoda koji su jednostavno mogli da budu ostaci i zagadjenje arheološke lokacije na kojoj se nalaze, u okviru civilizacije koja je USLEDILA na tom mestu posle GRADNJE tih objekata.Sve u svemu, mi sem nagadjanja ništa direktno i neopozivo i nemamo o tim gradjevinama.Špekulacije i eventualni intelektualni pokušaji uklapanja i objašnjavanja tih gradjevina u okviru egipatske istorije, koja nam je takodje dosta zamagljena i prepuna rupa pogotovo o najranijim početcima egipatske civilizacije,nisu egzaktni dokaz ili činjenica, to su sve samo manje ili više fundirane i eventulno moguće teorije ali ni one nisu NEOPOZIVO i POTPUNO DOKAZANE i prepune su mogućih tačaka za osporavanje jer dokaza NEMA, samo posredni zaključci koji mogu ali i ne moraju da budu tačni a to nije poenta NAUČNOG metoda:)Recimo, divlje se špekuliše o "graditeljima piramida" i njihovim naseljima ,lukama gde su blokovi donošeni gradjevinskoj infrastrukturi itd,ali šta ako je to bio arhitektonski poduhvat ULEPŠAVANJA "kuće bogova" ili nešto drugo, što je u suštini potpuno neobrazovanim faraonima, moglo da padne napamet.Ako je gradjevina već BILA tu onda i nije neki težak posao postaviti SKELE oko nje i raditi neka prčkanja oko pokrivke itd.Ali sama osnovna struktura megalitskih blokova od kojih su te grdjevine napravljene je toliko opsežan i težak gradjevinski poduhvat da ni DANAS sa svom tehnologijom kojom raspolaže savremnea civilizacija, gradnja takvog objekta nije MOGUĆA.Evo NEKA PROBAJU, pa će da vide koliko će to brdo kamena da potone u temelju kad dodju do vrha.MI DANAS nismo u STANJU da naparavimo ni TEMELJE PIRAMIDA i to je sasvim dovoljan dokaz da ih ni stari egipćani nisu napravili, a zašto se te činjenice izvrću i kriju od javnosti to je druga priča, ali ozbiljne arhitekte i stručnjaci su sasvim SVESNI koji je to kolosalni i nemoguć zadatak replikacije piramida čak i za nas danas.Znači pioramide su ili gradjevina nepoznate visokotehnološke ljudske civilizacije iz davnih vremena, ili su je gradili vanzemaljci sa vanzemaljskim tehnologijama, samo se tako mogu realno objasniti nemogućnosti NAŠE tehnologije,mi nemamo pojma bre, ŠTA SU PIRAMIDE.

  2. I Love Jesus says:

    Sve što sam primetio na video zapisu jeste da osim što se pojavljuju mumije nekih prastarih crkotina - bog da im dušu prosti, pojavljuje se i neka prelepa žena ili devojka nalik boginji tako da mi nije žao što gubim vreme sa ovim glupostima, jer ništa nije skriveno što se neće otkriti - tvrdi Biblija, tako da nas sve to sada interesuje ali naše strpljenje i nov život u Gospodu našem i Spasitelju Isusu Hristu jeste ono jedino što će nas dovesti do večnog života i svih mogućih otkrivenja za koja nismo znali ali ćemo saznati o dolasku našeg večnog cara i Gospoda Hrista, ljubavi Boga živoga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *