ТАЈНИ СПИСИ ПАТРИЈАРХА ПАВЛА: „Србија ће опет бити на страни Русије а након коначног сукоба десиће се ово…“

TAJNI SPISI PATRIJARHA PAVLA: „Srbija će opet biti na strani Rusije a nakon konačnog sukoba desiće se ovo…“

6 jula 2017

Mnoga sveštena lica i monasi imali su prilike da za njegovog života ragovaraju sa pokojnim patrijarhom Pavlom. Međutim, malo kojim ljudima se poveravao kad je reč o budućnosti i budućim događajima.

Na Kosovu, monah Jovan Sinđelić i danas čuva u potpunoj tajnosti spise koje se premeštaju iz bezbednosnih razloga svakog meseca. Trenutno se nalaze u Pećkoj Patrijaršiji, a uvid u dokumente ima svega par ljudi, za koje je patrijarh odredio kao čuvare.

Monah Jovan, koji je sada već u poznim godinama u razgovoru sa novinarom Aleksandrom Restakom, tvrdi da u jednom delu dokumenta stoje reči patrijarha Pavla u kojima on upozorava na konačne dane sveta, barem onakvog kakvog ga poznajemo. Pogledajte u nastavku o kakvim tajnama se radi.

Patrijarh je tako navodno upozorio da će u poslednjim danima Srpska pravoslavna crkva biti u velikoj krizi, jer će izgubiti poštovanje i uticaj u narodu, što će dovesti do totalnog širenja ateizma i modernog stila života.

Patrijarh je upozorio i na to da će u Evropi biti udar na hrišćane, uključujući i katolike. Sledeće proročanstvo patrijarha se odnosi na trenutnu situaciju u Evropi. Nastavite dalje.

Monah Jovan napominje da naseljavanje islamista u Evropi predstavlja početak tog verskog rata. Patrijarh Pavle je ostavio precizne spise o tome kako je video dolazak islamista u srce Evrope, a navodno je ostavio i crtež ruta koje će koristiti u svom pohodu.

Te rute se poklapaju sa današnjim putevima kojima se kreću azilanti koji dolaze iz Sirije, Iraka, Avganistana i drugih država gde se dugo godina vodi rat, u želji da nasele zapadnu Evropu. Pretpostavlja se da među njima ima i dosta terorista. Sledeći sačuvani dokumenti, o kojima možete čitati u nastavku teksta, govore o Kosovu.

Patrijarh Pavle je, takođe, napomenuo više puta u dokumentu da će Kosovo biti vraćeno Srbiji jer ga iz nekog razloga Albanci više jednostavno neće hteti, a prema rečima monaha Jovana to je već počelo da se dešava masovnim odlaskom Albanaca sa Kosova.

Na kraju se dodaje i da će Rusija i Srbija napraviti konačnu podelu na Balkanu u vidu teritorija, nakon konačnog sukoba u kojem ćemo završtiti na strani pobednika.

KOMENTARI5 komentara

 1. goran says:

  Dajte kopiju barem jedne recenice koju je toboze napisao. Ovo je cista namestaljka, Pavle nije bio prorok, a ni pisanje mu nije bila jaca strana. Bio je pre svega omiljen kao jednostavan covek koji zivi u duhu svoje vere. To je sasvim dovoljno, ne treba da od njega naknadno praviti ono sto nije bio.

 2. Ovchara says:

  Pa sve je ovo logicno,ja se slazem sa svi, jednako predvidjam kao i cika Pavle.

 3. Don says:

  Patrijarh nije imao nikakve tajne spise.Ne uzimajte Pavla vec ko zna koliko puta kao proroka.Komunjare.

 4. Kiprijan says:

  Opet bulevarska štampa izmišljotine lansira. Od pokojnog patrijarha Pavla se treba učiti smjernosti,krotkosti,skromnosti...ali nije on prorok, hej. Ovo je bezobrazluk što mu se podmeće u usta , i OBMANJUJE ionako sluđeni narod.

 5. Kosovac says:

  Dobra fora ovo premeštanje spisa svakog meseca, valjda da se špijunima zavrti u glavi. Možda bi trebalo premeštati ih svakih 15 dana, pa da svi špijuni padnu u nesvest. Ili ih dati na čuvanje u sigurne ruke Atanasija Jeftića….. Inače, kada je i autora sramota da se potpiše ispod članka, možemo da zamislimo šta smo sve to pročitali.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *