Tajni sporazum SAD, Vatikana i Nemačke o uništenju pravoslavlja (VIDEO)

Tajni sporazum SAD, Vatikana i Nemačke o uništenju pravoslavlja (VIDEO)

5 novembra 2014

RV-AJ889_POPE_G_20130308181335Na okruglom stolu „Srbija i Trilateralna komisija“, održanog 30. oktobra 2014. u organizaciji Pokreta za Srbiju. Učešće su uzeli prof. dr Smilja Avramov, novinar LJubomir Kljakić, novinar Milan Vidojević i advokat Goran Petronijević, a moderator je bio Oliver Vulović.

Okrugli sto je organizovan povodom zasedanja evropske grupe Trilateralne komisije u Beogradu od 31. oktobra do 2. novembra 2014.

Kada je Trilateralna komisija u pitanju, nema nedoumica, nema tajne i nema misterije.

Ovo stoga, što je od svog osnivanja 1973. do danas, Trilateralna komisija jedna od onih nekoliko uticajnijih organizacija koje ideološki, politički i propagandno servisiraju američku korporativnu oligarhiju, njen transnacionalni savez moći i njen agresivni program svetske dominacije. Reč je o tradiciji dugoj čitav jedan vek.

Ograničena demokratija, totalni društveni nadzor i totalna kontrola, sistemsko i sistematsko isključenje čoveka iz odlučivanja o vlastitom životu, permanetni klasni rat korporativne oligarhije protiv čovečanstva i, naročito, neprikosnovenost korporativnih i geopolitičkih interesa SAD u svetskim poslovima, jesu dogme kojih se tokom proteklih četrdeset godina Trilateralna komisija dosledno drži. To je doktrina liberalnog fašizma sa svojim brojnim derivatima.

Beogradski sastanak evropske grupe Trilateralne komisije ima da još jednom potvrdi takvo stanje činjenica…

Prof. dr Smilja Avramov je između ostalog rekla:

„Između SAD, Vatikana i Nemačke sklopljen je 1976. godine tajni sporazum u 11 tačaka. Jedna od centralnih teza ovog sporazuma bila je ideja o federalizaciji sveta… Jedna od tačaka koja je mene posebno pogodila, kad sam čitala taj sporazum, bila je – totalno uništenje pravoslavlja.

Pravoslavlje mora biti izbačeno iz svetskih komunikacija, kao religija, jer je to jedini homogenizirajući momenat pravoslavnih zemalja koji ima političke dimenzije, i globalizacija uz Pravoslavlje teško da će uspeti. Otuda uništenje Pravoslavlja, ali i prodor u Pravoslavnu Crkvu i bacanje teških para da bi se pridobili pojedini rukovodioci Pravoslavlja, i da bi se na taj način uništila srž teologije pravoslavne. Jer ono što su konstatovali, a što nama pravoslavcima, koji verujemo u Pravoslavlje, što je vrlo značajno, i što je konstatovano na jednom od njihovih sastanaka, – da je jedina teološka misao – pravoslavna, koja se može vezivati sa civilnim shvatanjem društva i sa onim što oni zovu globalizacija, uz onaj minimum socijalnog momenta.“

(Stanje stvari)

KOMENTARI6 komentara

 1. Ex? says:

  Kao katolik, bojim se da je i sporazum o uništenju RKC takođe dogovoren, pogovoto posle nedavnih izjava pape Franje da "Bog nije mađioničar"... Drugim rečima, Bog nije svemoguć. A ko je svemoguć? Lucifer? Sotona se uvlači u naše bogomolje, u naš komšiluk, kuca na vrata naše duše... Rat za naše duše je uveliko otpočeo na svim frontovima, šta će te odlučiti, na čiju će te stranu i kom ćete se carstvu privoliti? Život u zemaljskom carstvu sve više postaje uvreda i poniženje za besmrtnu dušu koju nam je gospod Bog darovao...

 2. Micko says:

  Tako je Ex, nije njima bitna nikakva religiozna pripadnost, smeta samo onaj koji imalo misli svojom dusom, ne glavom!

 3. poslednji mohikanac says:

  Svaka cast Ex, komentar na mestu. Prvo su ljude koji veruju u boga podelili na ove i one, a onda su ove i one podelili na jos neke razne frakcije. Sacuvaj dusu i veruj u Boga jer on je ipak SVEMOGUC, ovi svi ostali su samo prasina na vetru.

 4. Na ledjima zakopcan says:

  Zna se da mnoge novotarije tipa Halloween, Vatikan ne podrzava bar ne javno.A i zna se da je ovaj papa "Crni papa" iz jezuitskog reda i to prvi put u istoriji zapadnog hriscanstva.Papa za kojeg kazu da "poslednji" papa ma sta to znacilo! Da nije Vatikan pre 100ak godina prodro u SPC,masoni u kraljevsku srpsku kucu,ne bi nikada SPC odbijala Srbe katolike i muhamedance.Na zalost danas smo "neprijatelji",iako smo istog porekla.

  • BATA ŠUMAR says:

   DA SMOO ISTOG POREKLA GOVORI VAS DESETAK PROCENTA.OSTALI BI RADIJE DA BUDU MARSOVCI A NE SRBI.TAKO JE SADAŠNJE STANJE

 5. Petar Kralj says:

  Komunisti su se preobrazili u pravoslavce pa po onom starom maniru, svi su protiv komunizma, sada zamaraju narod svojim infantilnim tvrdnjama da ne kažem neistinitim tvrdnjama da su se svetski djavoli uortačili protiv pravoslavlja. O spasu pravoslavlja pevaju konvertiti zbog novca a to pride godi prostoj svetini. Neka oni osnuju Neo Cirkus Adria pa nek tako idu po Srbiji i neka na seoskim ledinama rastežu svoje spasiteljske šatre. Već vidim gospodju Smilju Avramov kako proleće kroz zapaljeni krug - ozbiljna, sa dokazima u rukama. A Ljubomir Kljakić, onaj Ljubomir Kljakić, zadihani levičar, maše seljacima i tapše letećoj gospodji Smilji Avramov.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *