ТАЈНИ УГОВОР: Шта то непрекидно стиже на Косово? ЕВО ЗБОГ ЧЕГА СРБИЈА ТРЕБА ДА СТРАХУЈЕ

TAJNI UGOVOR: Šta to neprekidno stiže na Kosovo? EVO ZBOG ČEGA SRBIJA TREBA DA STRAHUJE

26 jula 2020

Drugi deo kontingenta oklopnih vozila iz Sjedinjenih Američkih Država stigao je na Kosovo i Metohiju, potvrdio je komandant Kosovskih bezbednosnih snaga Rahman Rama. Kako je dodao, u pitanju je tajni ugovor sa SAD i najavio dalju nabavku naoružanja.

Rama je za Radio Slobodna Evropa rekao da je dopremanje ovog kontingenta povezano sa sporazumom koji je tzv. Kosovo potpisalo sa SAD prošle godine, prenosi Tanjug.On je naglasio da su podaci o broju i ceni vozila za sada tajna, ali je dodao da će o tome moći da se razgovara u budućnosti.

Ukazao je da se mogu očekivati dalji ugovori sa SAD.

„Ovo je tajni ugovor. Na osnovu potreba nastavićemo da kupujemo i u budućnosti. Ugovori koje imamo sa SAD tiču se sistema naoružanja i taktičkih vozila. Sklopićemo i druge ugovore naredne godine“, rekao je Rama.

On je dodao da su oklopna vozila kupljena novcem iz kosovskog budžeta, prenosi Kosovo onlajn.

„To je drugi deo kontingenta koji je stigao. Prošle nedelje je došao deo, a sada je isporuka završena. Reč je o oklopnim vozilima tipa hamvi iz SAD“, rekao je Rama.

Dodao je da je prošle godine tzv. Kosovo dobilo kao donaciju 27 identičnih vojnih vozila od SAD, dok su pre dve godine kupljena 24 vozila.

KOMENTARI4 komentara

 1. S-500 na Zg says:

  Sta kauboji imaju za dati nego Hummere sa mitraljezom na krovu? Pa to su dali i onim IDIL luzerima.

 2. Archelay says:

  Koliko je ova vest tacna,ne znam,jer to izjavljuje covek ala Zoran Zaev.Karakteristka tog coveka izasla u javnosti kada je imao konferenciju za stampu kada je objasnio javnosti da je razgovarao sa Vucicem ono sto nije razgovarao.Ali i da je vest tacna nema razloga za strepnje jer za tri meseca tutori te fantomske drzave kao i Izvestitelj bice pustene kroz vodu.

  • test01 says:

   naoruzavaju ih Nemci (u stvari sve to radi USA preko svojih satelita a u ovom slucaju "predsednikovi prijatelji" Svabe to rade sa zadovoljstvom). Moguce da ce krenuti na Sever KiM i cak uci u Juznu Srbiju posto je teren pripremljen sa vucicijem koji nece uopste da reaguje. Policija i vojska u RS treba da se upotrebi protiv naroda a ne za odbranu drzave (vec ste imali demonstraciju upotrebe sile a skoro da su poceli i da pucaju po narodu i po policiji da bi izazvali krvoprolice)! prvorodjeni nece prezati ni od cega da bi ostao na vlasti !

  • Za Srbiju says:

   Tramp nije imun na šiptarsku lovu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *