ТАЈНО СНИМЉЕН У РУСИЈИ – ЦЕО СВЕТ ВИДЕО! Ово је пројкетил који штити Москву

TAJNO SNIMLJEN U RUSIJI – CEO SVET VIDEO! Ovo je projketil koji štiti Moskvu

11 jula 2018

Odavno Rusi rade na zaštiti glavnog grada Moskve. NATO im je pred vratima i uz pomoć Rumunije i Poljske postavlja svoje raketne sisteme koji mogu da ugroze Moskvu.Rumuni nemaju pojma što im se postavlja na njihovoj teritoriji, dok su Poljaci puno pametniji i nastoje da imaju kontrolu nad svime.

Instalacija novih projektila koji štite glavni grad Rusije je završena. Rusko Ministarstvo obrane objavilo je video-snimak tajne lokacije i ispaljivanje projektila zemlja-zrak, koji efikasno štiti Moskvu od drugih projektila.

Radi se o sistem A235 Nudolj, koji je zamenio sistem A135 Amur i od 2015. godine dežura na zaštiti ruske prestonice.

Ministarstvo obrane Rusije objavilo je da su testovi završeni i da Moskva može mirno spavati.

Nadogradnjom postojećih radarskih sistema Don-2N, omogućeno je detektovanje objekata do samo pet cantimetara na udaljenosti od 1.000 kilometara. Ova udaljenost po potrebi može biti i veća.

Pogledajte i kako Moskva može da odgvori na eventualni raketni napad SAD!!!

KOMENTARI3 komentara

 1. mister x says:

  zaboga,a sato zrak,zar ne zvuci bolje zemlja-vazduh!

 2. Miroslav says:

  To je sve slabo jer Nato rakete stižu do moskve za 15 minuta. Rusi se igraju samouništenja i ako se budu igrali oko Start-3 programa o nuklearnom razoružanju mogu samo potpisati kapitulaciju. U Nuklearnom ratu pobediće onaj ko opali prvi a ne onaj koji se brani. Rusi jedino mogu da podmornicama izgađaju Ameriku. Lansiranje iz Rusije je predaleko i svaka raketa bi bila oborena u roku par minuta i to još nad Ruskom teritorijom. Kako će to Rusi izvesti niko ne zna ali ako se odluče samo na odbranu to je Kraj Rusa. Rusi će morati udariti prvi i to bez objave. Ili amerikanci ili Rusi. A mi mali ćemo nestati kako se god okrene.

  • doktrina soka says:

   Ti zaboravi,ili nisi cuo Putina,da je borilacke vestine naucio na ulici u Staljingradu,ko prvi udari taj pobeduje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *