ТАКЕР КАРЛСОН: „Америчка влада ми је забранила да интервјуишем Путина“

TAKER KARLSON: „Američka vlada mi je zabranila da intervjuišem Putina“

24 septembra 2023

Američke vlasti zabranile su poznatom američkom novinaru Takeru Karlsonu, koji se proslavio kritikama na račun Džozefa Bajdena, da intervjuiše ruskog predsednika Vladimira Putina.

„Znate, pokušao sam da intervjuišem Putina, ali me je američka vlada zaustavila. Mi ne smemo da čujemo glas Putina?! Zašto? Niko nije glasao o ovom pitanju“, citira Karlsona švajcarski magazin Die Weltwoche.On je dodao i da su američke vlasti decenijama veoma agresivno kontrolisale sve medije, mnogi novinari su zastrašeni, neki otpušteni zbog govorenja istine. Novinar smatra da zbog toga ljudi ne znaju „pravo stanje stvari“.

Karlson se dotakao i onoga što se dešava u Ukrajini. On je to nazvao „nuklearnim sukobom između dve supersile“. On smatra da je Amerikancima bilo zabranjeno da saznaju istinu.

Ranije je glavna urednica medijske grupe „Rusija sevodnja“ Margarita Simonjan izjavila da popularni američki televizijski voditelj Taker Karlson želi da intervjuiše ruskog predsednika Vladimira Putina, te je zamolila nadležne da ovu informaciju prenesu šefu države.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *