ТАКЕР КАРЛСОН ОПТУЖИО НАТО: Желите рат са Русијом, под хитно вас треба распустити

TAKER KARLSON OPTUŽIO NATO: Želite rat sa Rusijom, pod hitno vas treba raspustiti

3 maja 2024

NATO želi da uđe u rat sa Rusijom, što bi moglo da dovede do uništenja Sjedinjenih Država, a možda i Mađarske, izjavio je američki voditelj Taker Karlson tokom intervjua sa političkim savetnikom mađarskog premijera Balažom Orbanom.

Prema rečima mađarskog političara, njegova zemlja bi „mogla biti uvučena u vrući rat između NATO-a i Rusije“.„Ovo je najgora moguća stvar i baš niko to ne želi, ali niko nije ni dovoljno jak da to zaustavi“, kazao je Orban, napomenuvši da je očigledno da američki državni sekretar Antoni Blinken „upravo to želi“.

Kako je istakao, zvanični stav NATO-a jeste da su oni ti koji ne žele direktnu konfrontaciju.

Karlson je rekao da NATO hitno treba raspustiti jer ta organizacija ne pokušava da ojača suverenitet drugih zemalja, već sprečava njegovu primenu.

„Sve što rade, pokazuje suprotno. Oni žele vruć rat sa Rusijom koji će uništiti Sjedinjene Države, a možda i Mađarsku“, rekao je Karlson.

Američki voditelj je naglasio da je postojanje Severnoatlantske alijanse jedan primer činjenice da zapadne zemlje ne pokušavaju da „očuvaju sopstvenu civilizaciju, već naprotiv, pokušavaju da je eliminišu“.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *