ТАКЕР КАРЛСОН проговорио о ОБАМИНОЈ ХОМОСЕКСУАЛНОСТИ И ЗАВИСНОСТИ ОД ДРОГА

TAKER KARLSON progovorio o OBAMINOJ HOMOSEKSUALNOSTI I ZAVISNOSTI OD DROGA

2 septembra 2023

Poznati američki konzervativni komentator Taker Karlson tvrdi, da je Barak Obama voleo da se drogira i da ima istopolni seks.

Međutim, prema Karlsonovim rečima, mediji o tome nisu izveštavali uoči predsedničkih izbora 2008. godine. Pored toga, bivši voditelj „Foks Njuza“ upozorio je na planove Bajdenove administracije da pokrene rat protiv Rusije.Karlson je govorio o optužbi Amerikanca Lerija Sinklera, koji je tvrdio da je Obama kupio i pušio kokain, pre nego što su imali seks 1999. godine, piše „Dejli Mejl“.

Optužba, koja je stigla, dok se tadašnji senator Obama pripremao za predsedničke izbore, najoštrije je osuđena kao pokušaj političke prevare. Međutim, Karlson je 30. avgusta izjavio, da je „zaista jasno“ da Obama ima aferu sa gej muškarcem. On tvrdi, da mediji nisu objavili priču, jer je Obamin predizborni tim zapretio da će uskratiti pristup demokratskom kandidatu.

Karlson je izjavio da je 2008. godine postalo zaista jasno, da je Barak Obama imao seks sa muškarcima i pušio krek- „Momak, Lari Sinkler, se javio i rekao: „Potpisaću izjavu pod zakletvom, i ići ću na poligrafsko testiranje“ – i on je to uradio“.

„Dejli Mejl“ objašnjava, da Karlson misli na izjave osuđenog zločinca Larija Sinklera u „Nacionalnom pres klubu“ 2008. godine, kada se Obama kandidovao za predsednika. On je rekao, da to niko nije prijavio zbog pretnji Obaminog predizbornog tima.

Lari Sinkler, koji je proveo vreme u zatvoru zbog falsifikovanja, prevare i krađe, tvrdio je da je Obama, tada senator, kupovao i pušio kokain pre seksa sa njim.

Takođe je izneo još jednu tvrdnju da je bivši predsednik imao još jednog ljubavnika. Ovo je detaljno opisano u Sinklerovoj knjizi iz 2009-te „Barak Obama i Lari Sinkler: Kokain, seks, laži i ubistvo?“.

Sinkler, koji je služio kaznu u zatvorima u Arizoni, Floridi i Koloradu, kandidovao se za gradonačelnika floridskog grada Kakao 2018. godine.

On je branio svoje navode tokom svoje neuspešne kampanje i rekao: „Ne moram ništa drugo da kažem. Moja knjiga govori sama za sebe, i ne povlačim ništa što sam rekao na toj konferenciji za štampu.“

Sinklera su tada mediji odbacili kao čoveka sa velikim kriminalnim dosijeom, „specijalizovanog za lažne izjave”.Međutim, Karlson insistira da su optužbe istinite. „Priča o Lariju Sinkleru – definitivno se desila. Razgovarao sam sa Sinklerom o tome. On je izašao iz zatvora pre 40 godina, ima krivični dosije, ima neuredan život, ima iskustva u varanju, ali ova priča je, ako je poslušate detaljno, očigledno istinita.”

Karlson je takođe ukazao na pismo koje je Obama poslao svojoj bivšoj devojci, u kojem je detaljno opisao svoje fantazije o istom polu.

Obama, tada 21-godišnjak, pisao je Aleksu Mekneru u novembru 1982. godine, sa kojim je imao vezu dok je pohađao Zapadni koledž u Los Anđelesu. Budući američki predsednik ušao je u temu homoseksualizma i priznao da „voli da vodi ljubav sa muškarcima svakodnevno, ali u mašti“, navodi se u ranije redigovanom delu pisma do kojeg je došao „Njujork Post“.

Obama je opisao homoseksualnost kao način da se odvoji od sadašnjosti i potencijalno pobegne od ponavljajuće teatralnosti zemaljskog postojanja, piše „Dejli Mejl“.

Uprkos ovim priznanjima, Obama je u pismu priznao da je prihvatio svoj muški identitet i da radije živi u skladu sa njim- „Ali kada se vratim u telo, vidim da sam postao čovek, i fizički u životu odlučujem da prihvatim ovu okolnost“, dodao je on.

Obama je u braku sa suprugom Mišel (59) od 1992. godine i imaju ćerke Maliju (25) i Sašu (22).

Kako prenosi „Dejli Mejl“, on je ranije govorio protiv gej brakova. 2004. je izjavio: „Ne mislim da je gej brak građansko pravo“, i rekao da misli da homoseksualnost „nije izbor“.

Međutim, kada je ušao u Belu kuću predomislio se, i pomogao u proslavi savezne legalizacije istopolnih brakova 2015-te.

Karlson se takođe obrušio na Bajdenovu administraciju u emisiji Adam Karola, i rekao, da će oni učiniti sve da pobede na izborima, uključujući i sukob sa Rusijom. „Oni će zaratiti sa Rusijom, to će uraditi“, rekao je Karlson.

„Sledeće godine biće rat između SAD i Rusije. Ovo je političko pitanje, oni moraju da objave rat da bi preuzeli vojnu moć.“

(Webtribune.rs)

KOMENTARI3 komentara

  1. Zeka says:

    Mnogo lupetanja, premalo činjenica. Koga briga s kim političari odlaze u krevet. Kada postanu vlast, kakva naredjenja daju? E, to je pitanje na koje odgovor treba da nas zabrine.

  2. Poltergest Jova says:

    Dirty.Rotten.Imbeciles.

  3. Srbski vitez says:

    Zaratiće oni sa Rusijom al* kad na krivom Stojku nikne nokat! Ta imbecilna, genocidna, degenerična i zlikovačka zapadna bagra ne sme ni da pomisli na tu opciju jer izuzetno odlično znaju te smrdljive hijene da bi u tom slučaju EKSPRESNO NESTALI sa lica zemlje!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *