ТАКО СЕ ШТИТИ ДРЖАВА: Џорџ Сорош у Русији проглашен за страног агента!

TAKO SE ŠTITI DRŽAVA: Džordž Soroš u Rusiji proglašen za stranog agenta!

15 jula 2015

evro-eu-dzordz-soros-1338922002-171202Dvanaest nevladinih organizacija će biti ispitano da bi se utvrdilo da li treba da budu uključene u ruski registar “nepoželjnih organizacija”.

Ovo će uključiti milijardera, pristalicu demokratije, Džordža Sorosa i fondaciju “Otvoreno društvo”.

Ruski gornji dom parlamenta, Federacijski savet, sačinio je zvaničnu “patriotsku stop-listu” od 12 međunarodnih nevladinih organizacija koje se smatraju opasnim po ruske interese. Lista je podneta na dalju inspekciju generalnog tužilaštva, Ministarstvu spoljnih poslova i Ministarstvu pravde.

Pročitajte još:

RUSKA FEDERACIJA OŠTRA: Sorošu, marš napolje iz Rusije!

RUSIJA izdala nalog za hapšenje Soroša

Russia Insider izveštava:

U uglednim liberalnim krugovima, Džordž Soros je poznat kao ljubazni stari bogataš i istaknuti pokrovitelj Centra za američki progres, koji je verzija neo-konzervativne fondacije “Nasleđe”.

Tragično, neke zemlje ne cene u potpunosti investicije u proizvodnju oružja niti njegovu upotrebu u promovisanju slobode, a među njima je naravno i Rusija.

Fondacija Sorosa “Otvoreno društvo”, zajedno sa 11 drugih nevladinih organizacija, stavljena je na listu za stopiranje delovanja od strane ruskog gornjeg doma parlamenta, Saveta Federacije, a sada će se suočiti i sa proverom od strane kancelarije tužioca, Ministarstva spoljnih poslova i Ministarstva pravde.

Ako istraga zaključi da je Džordž Soros povezan sa datim tvrdnjama, onda će fondacija “Otvoreno društvo” biti stavljena u ruski registar “nepoželjnih organizacija“, a Soroš kao strani agent.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Konstantin Janev says:

    Jadnici bedni ono shto se deshava Gergy Shwarcu a.k.a. Geprge Soros je samo prepis USA zakona o stranim fondacijama. i oni se u USA vode kao strani agenti, i direktno su pod istragom ministrastva spoljnih poslova. Tako da Putin i Rusija ne rade nishta posebno samo prakticiraju USA DEMONkratiju . Ni manje ni vishe

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *