Тарабићи знали да ће доћи мигранти!

Tarabići znali da će doći migranti!

23 septembra 2015

tarabiciTarabići su, kako mnogi tvrde, uspeli da predvide šta će se dešavati 2015. godine u Srbiji, ali i u celom svetu.

„Kad miris izađe iz poljskog cveća, kad milost izađe iz čoveka, kada reke izgube svoje zdravlje, nastupiće najveći opšti rat. Kad zbije ovaj ljuti rat, teško onijem vojskama koje budnu uzlećele u nebo, a blago onijem vojnicima koji budnu vojevali po zemlji i po vodi. Narod će izglupiti, rađaće se ljudi, a da ne znaju ko im je đed i prađed… Među Srbima, otkako je veka i sveta, goreg roda biti neće“, govorio je srpski prorok Mitar Tarabić iz sela Kremna.

Otkako je 1899. godine umro Mitar Tarabić, njegov stric Miloš, prorok kao i svi Tarabići, nikome se nije javljao sve doskora, a onda je poručio da je blizu Treći svetski rat.

„A šta će sve biti nemojte me ni pitati, ne umem vam reći, jer je tako strašno. Trajaće godinama, godinama će trajati i dugo će trajati. Stradaće nevini više nego krivi. Kad se rat završi, sve će biti razrušeno. Gađaće se najsvetija mesta na svetu, mnogi gradovi će biti sprženi i sravnjeni sa zemljom“, rekao je Miloš.

Video je i kolone izbeglica koje idu preko Balkana: „Neće putovati vazduhom, ljudi će ići brodovima. Biće mnogo morskih hajduka (gusara, krijumčara) koji će uništavati sve na moru. Svaki brod će morati da strepi“, kazivao je Miloš Tarabić.

Govorio je da će „kolone izbeglica iz celog sveta čekati na granicama Srbije koja će im biti kao Nojeva barka“.

(webtribune.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. zlatiborski ovan says:

  ovo tarabicevo prorocanstvo nikad nije pronadjeno, tj. ne postoji original. Isti je slucaj sa falsifikatom Porfirogenit i Barski rodoslov. ************ UOSTALOM, VISE O FALSIFIKATIMA , u formi kracih kompilacija: https://tinyurl.com/pn86pjv

 2. Goran says:

  klasicno pranje mozga

 3. zlatiborski ovan says:

  samo vi dopisujte, ovo nepostojeće proročanstvo. Tako je i onaj D. Kovačević dopisivao u vezi Koštunice, UDBA u vezi "jedne šljive",... *************** "Deda Jovan naglašava da originalni rukopis Kremanskog proročanstva nije nikada pronađen i da se nalazi zatvoren u jednoj flaši koja je zazidana u kući iz turskog doba u Užicu." http://www.vaseljenska.com/vesti/jovan-tarabic-prorocanstvo-o-sljivi-je-lazno-kosmet-ce-opet-biti-srbski/

 4. Za urednistvo" says:

  Kako vas, bre, nije sramota da ovakve gluposti pisete?Ponovo sam sada procitala knjigu od Dr Radovana Kazimirovica, izdate 1941 god "Tajanstvne pojave u nasem narodu i Kremansko prorocanstvo."Tarabici, tj Milos, jer je on bio prorok, bio je nepismen, te nigde nije nista napisao.Usmeno je , kazu neki svedoci, prorekao neke stvari, koje su kasnije zapisane. Koga intersuje, neka nadje tu knjigu i procita i uverice se da nista, sto se tice danasnjice, nije napisano, sem da ce Carigrad da bude ruski i to onda"kad car ponovo dodje"Ima ranijih prorocanstva koja se se ispunila, ali sto se tice sadasnjosti, nema am bas nista.

 5. zlatiborski ovan says:

  citao sam ja tu knjigu, tog Kazimirovica. Uzgred, bio je neki mason, okultista, ili sl. kako god, tacno je sto kazete. otud znam barem sta je u taj falsifikat sve dopisivano kasnije, kao da nije bilo pomenuto nikakvo sokocalo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *