Telekom: Nemamo veze sa Šarićem

Telekom: Nemamo veze sa Šarićem

9 septembra 2013

Telekom SrbijaKompanija “Telekom Srbija” odbacuje spekulacije pojedinih medija da ta kompanija ima bilo kakve veze za firmama odbeglog narko bosa Darka Šarića.

“’Telekom’, niti bilo ko od njenih aktuelnih predstavnika nema, niti je imao, bilo kakvu saradnju ili komunikaciju sa sumnjivim strukturama ili predstavnicima kriminalnih klanova. Sve aktivnosti koje se vode u kompaniji sprovode se isključivo u skladu sa zakonom i podložne su proveri državnih organa“ , navodi se u saopštenju te kompanije.

Iz ove kompanije poručuju da je reč o čistoj manipulaciji.

“Ovakvi napadi na našu kompaniju dolaze u vreme kada u mnogim segmentima našeg poslovanja postižemo napredak i kada uspevamo da zaustavimo i menjamo neke loše tržišne trendove, koji postoje unazad nekoliko godina. Svesni smo da je mnogo onih koji bi voleli da vide nastavak tavorenja naše kompanije, kao i onih koji bi da zadrže stečene pozicije bez obzira da li je to u interesu ‘Telekoma’ ili ne. Nastavićemo da radimo isključivo u interesu društva, a ovakvi napadi nas ne mogu uplašiti i neće nas odvratiti od nastavka modernizacije, unapređenja kompanije i poboljšanja naše tržišne pozicije – navode u ‘Telekomu Srbija’.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *