TEORIJA ZAVERE: Da li Amerikanci ubijaju Putina kao Šešelja i Čeveza?

TEORIJA ZAVERE: Da li Amerikanci ubijaju Putina kao Šešelja i Čeveza?

28 oktobra 2014

putin3_620x0 33Ne bi me čudilo da je Amerika razvila tehnologiju kojom može da izazove rak i da mi ništa o tome ne znamo – rekao je 2011. tadašnji predsednik Venecuele Ugo Čavez, kada je uveliko i sam bolovao od opake bolesti. Njegov tadašnji govor ponovo je aktuelan nakon što su se pojavile spekulacije da predsednik Rusije boluje od raka.

Vest koja je odjeknula kao bomba, da predsednik Rusije Vladimir Putin boluje od jednog od najsmrtonosnijih oblika karcinoma, ponovo je probudila spekulacije da SAD stoje iza svega, odnosno da Amerika uz pomoć svoje tehnologije, tom opakom bolešću može da zarazi svakog.

Jedan od prvih koji je progovorio o tome jeste pokojni predsednik VenecueleUgo Čavez, koji je preminuo posle dvogodišnje borbe s rakom karlice. On je u jednom obraćanju naciji izjavio da ga ne bi iznenadilo da Amerika ima takvu tehnologiju.

– Ne bi me čudilo da je Amerika razvila tehnologiju kojom može da izazove rak i da mi ništa o tome ne znamo. Pogledajte ko sve boluje od raka u Južnoj Americi – rekao je Čavez 2011. godine.

On je tada mislio na lidere Južnoameričkih država koji su imali rak – tadašnjeg redsednika Paragvaja Fernanda Luga koji je imao limfom, i sada aktuelnupredsednicu Brazila Dilmu Rusef, koja je pobedila rak limfnih žlezda 2009, na njenog prethodnika na tom mestu Luisa Ignasia Lulu da Silvu, koji je imao rak grla.

Pored njih, bitku sa teškom bolešću vodila je i predsednica Argentine Kristina Kirhner, koja je imala rak štitaste žlezde, a i aktuelni predsednik Kolumbije Huan Manuel Santos.

Čavez koji je bio žestoki protivnik SAD-a, podsetio je tada i na slučaj iz 1940. godine, kada su američki lekari sifilisom i gonorejom namerno inficirali 1.500 stanovnika Gvatemale kako bi izvršili medicinske eksperimente.

– Koristili su ljude kao zamorčiće. To su radili pre više od 60 godina, pa zašto ne bi i sada. Verujem da sada imaju tajno oružje kojim je moguće izazvati kancer – rekao je Čavez tom prilikom i ponovio šta mu je svojevremeno rekao nekadašnji kubanski lider Fidel Kastro.

– Fidel mi je uvek govorio: Čavez, čuvajte se, Amerika razvija opasnu tehnologiju.Dovoljan je jedan ubod iglom da vas zaraze. Pažljivo birajte svakog u vašem okruženju. Pazite i šta ćete jesti – kazao je tada Čavez.

Da li je on bio vidovit ili je to bilo klasično obraćanje u njegovom stilu, tek, tadašnji predsednik Venecuele, dotakao se i američkih planova vezanih za Rusiju.

– Jenki imperija pokušava da zavlada svetom. Sada pokušavaju da destabilizuju Rusiju – zaključio je na kraju.

Inače, iako je priču o navodnoj bolesti predsednika Rusije Vladimira Putinapreneo američki Njujork Post, ipak ju je objavio svom podsajtu Pejdž Siks.Demantija sa ruske strane još nie bilo. Šta je od svega toga istina, a šta laž, pokazaće se vrlo brzo.

Što se političara sa ovih prostora tiče, najviše u oko upadaju brojne smrti srpskih državljana u Haškom tribunalu. Najpoznatiji slučajevi su sumnjiva smrt bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, za koga njegovi saborci tvrde da je ubijen, i aktuelno stanje lidera SRS-a Vojislava Šešelja.

Šešelj, kome je dijagnostifikovan rak jetre, je prema rečima njemu bliskih osoba izložen pravoj torturi u Ševeningenu gde je jedini zatvorenik koji nema pravo na posete prijatelja.

Podsetimo i na skandal kada su Šešelja, koji je bio teškom zdravstvenom stanju, lekari Haškog tribunala iznosili kroz prozor ćelije jer njegov krevet nije mogao da prođe kroz vrata!

(TV Best, Večernje novosti)

KOMENTARI3 komentara

  1. Jasna says:

    Strašno iprestrašno pa dokle više,ima li iko normalan u toj prokletoj A merici.

  2. mrki says:

    amerika može samo da mu popuši.

  3. Nebojsa says:

    Sve je to u cilju destabilizacije Rusije. Prvo se pojavi mala laž koju prenesu veliki listovi sa bombastičnim naslovima. Posle toga krene lavina rasprava o tome. I sve vreme je Rusija na tapetu i pod stalnim napadima i lažima zapadnih ptopagandista. Takva lavina sve vreme skreće pažnju sa bitnih tema , i niko ne vidi sta se zapravo radi! DA LI SE VIŠE IKO SEĆA MALEZIJSKIH AVIONA ?! JEDAN JE NESTAO SA LICA ZEMLJE KAO DA NIJE POSTOJAO SSA SVE NAUČNICIMA KOJI SU LETELI ZA KINU DA PREZENTUJU TAJ NOVI ČIP, A DRUGI KOJI JE TREBAO DA POSLUŽI ZA OPTUŽBU RUSIJE KAO AGRESORA U UKRAJINI! Postavlja se pitanje kome odgovara da u ovom trenutku plasira ovakve vesti ? Postojo više razloga. Recimo da se prikrije priprema za napad Ukra na Novorusiju, drugi još opasniji da se Putin prikaže kao bolesyan čovek koji vlada Rusijom. Zato imamo iznenadno angažovanje ruskog oligarha Hodorovskog u zadnje vreme!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *