ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ ИЛИ ЈОШ ЈЕДНА НАМЕШТАЉКА: Фејсбук укинуо групу за откривање чланова Исламске државе четири сата пре напада у Француској? (ВИДЕО)

TEORIJA ZAVERE ILI JOŠ JEDNA NAMEŠTALJKA: Fejsbuk ukinuo grupu za otkrivanje članova Islamske države četiri sata pre napada u Francuskoj? (VIDEO)

14 novembra 2015

Capture 4543z6hcTeroristički napadi u Parizu, koji su odneli više od 150 života, šokirali su svet. Međutim, ubrzo su „planule“ teorije zavere.

Francuski predsednik Fransoa Oland u obraćanju naciji danas je izjavio da su ovi napadi delo Islamske države i da je ovo „objava rata“. Na internetu se, međutim, pojavila neproverena informacija da je Fejsbuk navodno ukinuo grupu organizacije „Anonimus“ na toj društvenoj mreži, čija je delatnost bila da razotkriva one koji onlajn vrbuju ljude za Islamsku državu, i to četiri sata pre serije ataka.

Deo „Anonimusa“, grupa „Red cult“, navodno se bori protiv islamista, tako što otkriva naloge na društvenim mrežama, preko kojih se regrutuju osobe za Islamsku državu.

„Red cult“ oglasio se video porukom, u kojoj se navodi da je Fejsbuk ukinuo njihovu grupu na toj mreži.

Pogledajte saopštenje „Anonimusa“

(http://countercurrentnews.com)

KOMENTARI3 komentara

  1. Za Srbiju says:

    Hvala za još jedan dokaz da CIA stoji iza terorističkih napada, odnosno Sjedinjene Terorističke Države.

  2. miroslav says:

    Vise puta vidjeno za mog zivota.,.Cilj opravdava sredstva''.Ko li to rece? Ja nisam:)Nego cime li ova nasa budala koordinira danas?Nit nas ko pita nesto,nit pominje,niti trazi.Ko Vital margarin u sve se mesa.

  3. Vujadin says:

    Zanimljivo do icidenta ništa nisu znali niti naslućivali, a samo pet minuta posle udara odmah znaju da je tzv Islamska država, koje su im boje oči, kojom se rukom potpisuju, šta su zadnje večerali. Smiješno. Ovo navodi na zaključak da je francuska obaveštajna služba sa zapadnim kolegama izvela ovaj igrokaz u kome nažalost ima i mrtvih.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *