ТЕРОРИСТИЧКА ГРУПА Б13 планира погром на северу КОСОВА

TERORISTIČKA GRUPA B13 planira pogrom na severu KOSOVA

1 oktobra 2019

Nekoliko sanduka oružja nedavno je nestalo iz kasarne koju Albanci zovu „Adem Jašari“ kod Kosova Polja, a strahuje se da su puške i municija završili kod terorističke grupe B13, koja planira da izvede niz napada na srpsko stanovništvo severa KiM.

– Nestalo je nekoliko sanduka pušaka i municije, o tome su nas obavestili izvori iz Prištine. Te puške su Albanci dobili od svojih vojnih saveznika sa Zapada. Poznato je da se ova grupa i ranije na isti način naoružavala – kaže izvor.O svemu su obavešteni Ramuš Haradinaj, Hašim Tači i Kadri Veselji. Starešine iz kasarne su započele istragu, ali je iz Prištine stigla naredba da se sve obustavi.

Pripadnici B13 naređenja primaju od pomenute trojke političara i ratnih zločinaca. Napadi na Srbe bi trebalo da uslede uoči pokušaja aneksije Severne Mitrovice, o čemu je prvi javno progovorio Agim Bahtiri, gradonačelnik Južne Mitrovice.

Napadi mogu biti izvedeni uoči izbora na KiM 6. oktobra ili nakon toga, kaže izvor iz Prištine.

– Dosadašnji tok kampanje obeležile su zapaljive izjave albanskih političara, upravo onih koji stoje iza ove organizacije – zaključuje izvor.

(Tanjug)

KOMENTARI3 komentara

  1. persida says:

    Sutra ce nas Bocan upozoriti, tek da ne bude da nismo znali.

  2. Gagi says:

    "Napadi na Srbe bi trebalo da uslede uoči pokušaja aneksije Severne Mitrovice, o čemu je prvi javno progovorio Agim Bahtiri, gradonačelnik Južne Mitrovice." GRESKA, VELIKA greska. Srpski cilj je da vas ocistimo sa Balkana kao remetilackog faktora, da vas prognamo na Siciliju odakle vas je doveo Djordje Manijak, TO JE cilj. A, vi se igrajte, jos malo. Slepi ste kod ociju, nikako da vidite da je Sveti Djordje vec uzjahao, obucen u borbene haljine spreman za borbu protiv sotone i azdaje. Ostalo vam je jos vrlo malo vremena za izivljavanja nad narodom koji vam je dao dom i sigurnost.

  3. Istina says:

    Sami će odustati od Kosova, jer je to za njih veliki zalogaj a nemaju ni sanovništva toliko koli su se hvalili, koliko je jaka Albanska dijaspora možemo da vidimo po radnjama čime se oni bave i šta oni planiraju, iskreno rečeno nema te Amerike, Engleske ili Švajcarske, koja može da jih pomogne u otimanju tudjih teritorija, kakvi su bili nekada, danas su još gori, kako će izgledati Albanska nacija koja joj je skinuta vizna liberalizacija kada 90% albanaca sa KiM želi da pobegne u inostranstvo. Ko će da jim teroriše pravoslavne narode kada su svesni da su na tudjoj nesreči stekli lažnu državu. Ova okupacija će da traje manje nego što možemo da mislimo a budučnost u narko-državi jim je poražavajuća i samouništljiva, svestni su oni toga ali nemogu iz svoje kože...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *