ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД у Француској! Грађани у страху!

TERORISTIČKI NAPAD u Francuskoj! Građani u strahu!

26 juna 2015

Tan2015-6-26_13309844_1Francuski predsednik Fransoa Oland rekao je da je počinilac današnjeg terorističkog napada na fabriku gasa na jugoistoku Francuske identifikovan i da je možda bio i drugi napadač.

„Napad je izvršen vozilom koji je vozila jedna osoba, verovatno uz suvozača“, rekao je Oland u Briselu gde se nalazi na sastanku EU.

„Osumnjičeni za napad je uhapšen i identifikovan“, rekao je on, prenosi AFP.

Oland je rekao da je jedna osoba ubijena a da su dve ranjene i da je napad počeo jutros nešto pre 10 sati kada je automobil probio kapiju i zakucao se u gasni kanister izazvavši eksploziju.

„Namera je bez sumnje bila da se izazove eksplozija. To je bio teroristički napad“, rekao je Oland novinarima.

Oland se danas vraća u Francusku i zakazao je za popodne sastanak saveta odbrane. Jedan neimenovani izvor je rekao da je kod kapije pronađeno jedno obezglavljeno telo ali da glava nije odsečena u eksploziji.

Na mestu napada, rekao je on, pronađene su dve zastave, jedna bela a druga crna, sa napisima na arapskom. Na mesto napada stigao je ministar unutrašnjih poslova Bernar Kaznev.

Francuski premijer Manuel Vals naredio je da se povećaju mere bezbednosti na „osetljivim mestima“ u blizini fabrike gasa koja je danas napadnuta na jugoistoku Francuske, kada je poginula jedna osoba, a najmanje jedna povređena.

Vals koji se nalazi na zvaničnom putu u Južnoj Americi, zatražio je od ministra unutrašnjih poslova Bernara Kazneva da se uputi na mesto napada u Sen-Kventin Falavijeu, javio je AFP.

KOMENTARI3 komentara

  1. mister Tucoprc says:

    AJMO OBREZI, UDRI NA EU :-)))

  2. Apis says:

    Orlando žao mi je! Žao mi je što teroristi idu po fabrikama ili trgovinskim centrima. Ja bi voleo da idu u parlamente i ministarstva članica EU i SAD. Zajedno ste razarali sasvim normalne i stabilne države, zajedno treba i da platite.

  3. Istina says:

    Kako ste sijali, sad zanjite, satanisti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *