ПРЕДСЕДНИЧКИ КАНДИДАТ ШОКИРАО ФРАНЦУСКУ: “Терористички напади су написани унапред – Систем измишља председнике”

PREDSEDNIČKI KANDIDAT ŠOKIRAO FRANCUSKU: “Teroristički napadi su napisani unapred – Sistem izmišlja predsednike”

9 juna 2021

“Videćete da ćemo u poslednjoj nedelji predsedničke kampanje imati ozbiljan incident ili ubistvo”, kako bismo “uprli prst u muslimane”. “Sve je napisano unapred”, rekao je Žan Lik Melenšon.

Čelnik leve stranke Insoumis Žan Lik Melenšon rekao je da je uveren da je sve “unapred napisano” i da misli na “ozbiljan incident” ili napad poslednjih dana pre ankete 2022. godine.Upitan u programu Politička pitanja (France Inter / Le Monde / France info), čelnik levice i predsednički kandidat 2022. prvo je naznačio da želi da se Emanuel Makron “kandiduje”, jer “ćemo imati štošta reći”.

“Inače, izvlaćićemo još jednog malog Makrona iz šešira, […] ne znamo ko je to, puf, on je izabran za predsednika. Sistem je taj koji ga izmišlja. Zadnji put, Makron je stigao u zadnji trenutak. Sistem će možda izbaciti nekog drugog”, nastavio je Žan Lik Melenšon.

“Videćete da ćemo u poslednjoj nedelji predsedničke kampanje imati ozbiljan incident ili ubistvo.

Bio je to Merah 2012. džihadistički ubica u Toulouseu i Montaubanu u jevrejskoj školi. Svedočili smo napadu na Jelisejskim poljima [2017., džihadist je ubio policajca Xaviera Jugeléa], pre nego što smo imali dedicu Voisea (Paul Voise, penzioner napadnut u svom domu u Orléansu u aprilu 2002.), za kojeg niko nikada nije čuo.

Sve je to napisano unapred” … “Imaćemo malog lika iz šešira. Imaćemo izuzetno ozbiljan događaj koji će ponovo omogućiti upiranje prsta u muslimane i izmišljanje građanskog rata. Eto, to je to. Sve je napisano unapred”, otvorio se Žan Lik Melenšon.

Mainstream mediji i političari su skočili na noge i odmah ga proglasili najvećim teoretičarem zavere, ali je stranka stala na njegovu stranu. Žan Lik Melenšon nije bilo ko. Ceo život je u politici. Bio je ministar i predsednički kandidat na prošlim izborima. Član je masonske lože Grand Orient de France.

(logicno.com)

KOMENTARI6 komentara

 1. Rista says:

  Ovaj će biti precednik kad i Rista. Na svetog nikad. On je podmetnut da bude toliko loš tako da svaki kandidat duboke francuske bude lako, ne izabran, nego postavljen na vlast. To savremena demokratija, bre. Sigurno sada neće biti ubistva te nedelje ali ako su "oni" tako nešto planirali, radiće surogat ubistva. A možda šipci baš ovog Lika spale i to javno, da skandal bude veći, a "oni" će naprave video i strku naokolo dok precednički kandidat ispušta dušu. Hehe...zabavno je predviđati demokratske izbore na Svetu danas. Svuda isto, samo se spaljivanja razlikuju.

  • Rista says:

   Danas su prelepi izbori u 200 država sveta. Ali u Srbiji su najlepši i najjasniji. Ko u Avganistanu. Tačno znaš ko će biti precednik a ime nije ni važno. Neki rodoljubista iz Skupštine ili iz Vlade. Ako me podržite, kandidovaću se na našim sledećim izborima. A kad ja postanem precednik pa kad im ja kažem...ima da nas Zapad sravni sa zemljom samo posle mesec dana Ristine vladavine. (Eto, zato vi i ja nećemo nikad biti precednici. Nismo mi ko Vučić. Mi volemo naš narod)

 2. persida says:

  Sistem postavlja predsednike, a on će se kandidovati za predsednika. Znači sistem ga je već postavio. Gluperda je ovaj tip, kao i svaki levičar. Oni su uništili Francusku, to je jevrejska filijala još od vremena Francuske revolucije, bolje reći masakra nad francuskim narodom.

 3. persida says:

  Član masonske lože, baš kvalifikovan da uništi Francusku.

 4. Kosovac says:

  Ako je neko kao ovaj mason javno, a nije tajno, onda to nije ni mason ni čovek. To je neka sitna riba na društvenoj lestvici upletena u propagandu da Masoni nisu zločinačka tajna organizacija.

 5. miliorad5 says:

  čista istina terorizam muslimanskih fanatika i9 SVIH ostalih vrsta manijakalnih sekti ili ludih poedinaca, se planira u vrhovima francuske vlasti i oligarhije i to se radi već najmanje 20 god.Oni vladaju nad francuskm pomoću TERORA bez lica i bez imena,ako im zatreba on nadju ludaka i puste ga da kolje po ulicama,to isto se radi i9 u USA i u engleskoj doduše u manjoj meri kod engleza oni imaju trovačke priče sa rusijom i ruskom pretnjom, to je njihov metod terora nad nacijom.Kako nemačka ima najamanju stopu terorizma?Ajde kako i zašto?Vrlo jednostavno ,destabilizacija nemačke znači potencijalni pokret za OSLOBODJENJE nemačke od sasv ezničke okupacije i oni se ne usudjuju da se sa tim igraju,tu i tamo im smeste "neonaciste" i plaše ih hitlerom i dan danas ali fanatici po nemačkoj ne smeju da se organizuju,imaju nemci ispade muslimana ali to su neorganizovan akcije ludaka i uglavnom NE USPEVAJU jer nemaju podršku obaveštajnih službi i policije:)to je VIDLJIVA razlika izmedju francuskih dobro organizovanih stravičnih masakara i ispada neorganizovanih pijanaca i narkomana u nemačkoj.Mnogo toga će uskor oizaći iz mraka biće to zapreprašćujuća otkrića o odredjenim organizovanim grupama zverenika u vrhovima evropskih država koji rade za privatne ili sopstvene intrese strašne stvari.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *