ТЕРОРИЗАМ И У БиХ? – Вехабија убио два војника, па пуцао по улици! (ВИДЕО)

TERORIZAM I U BiH? – Vehabija ubio dva vojnika, pa pucao po ulici! (VIDEO)

19 novembra 2015

2039262368564cf1679c534038122712_v4_bigU večernjim satima došlo je do pucnjave u Rajlovcu kod Sarajeva, potvrđeno je u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo. Ubijena su dva vojnika, dok je treći teško povređen. Ubica pucao i vikao Alahu akber.

22.25 – Ubijeni su vojnici Armin Salkić i Nedeljko Radić. Oni su radili na formacijskim mestima vozača u bataljonu Vojne policije Brigade taktičke podrške.

22.10 – Policija je locirala napadača u jednoj kući, koju drže pod opsadom.

21.49 – Ubica dvojice vojnika je pripadnik vehabijskog pokreta. Iako još nema zvanične potvrde, zanajemo da je jedan vojnik ubijeni Bošnjak, a drugi Srbin.

U večerašnjoj pucnjavi u Rajlovcu ubijena su dvojica vojnika, a jedan je povređen potvrđuju iz Ministarstva odbrane BiH.

Kako piše portal Avaz, ubica je nešto posle 19,30 ušao u obližnju kladionicu, i iz puške pucao na dvojicu pripadnika Oružanih snaga BiH koji su bila unutra.

Kako navode isti izvori on je takođe uzvikivao: „Alahu akber!“. Potom je izašao iz kladionice i počeo da puca po autobusu, u kojem je ranio trećeg vojnika.

Ubica je trenutno u bekstvu i za njim tragaju pripadnici Specijalnih snaga.

Portal Avaz piše da je ubica Enes Omeragić, nastanjen u Sokolju inače poznat kao momak na lošem glasu.

Perica Stanić, direktor SIPA-e, je rekao da je SIPA upoznata s dvostrukim ubistvom u Rajlovcu, ali je naveo da ovog trenutka ne može da potvrdi da je reč o terorističkom napadu….

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *