ТЕШКА ПРОВОКАЦИЈА! ШИПТАРИ НЕ МИРУЈУ У АМЕРИЦИ: На шест локација у Њујорку осванули билборди са скандалозним порукама! (ФОТО)

TEŠKA PROVOKACIJA! ŠIPTARI NE MIRUJU U AMERICI: Na šest lokacija u Njujorku osvanuli bilbordi sa skandaloznim porukama! (FOTO)

17 februara 2019

U američkoj saveznoj državi Njujork su, povodom 11. godišnjice samoproglašene kosovske nezavisnosti, prištinske vlasti dobile čestitku u vidu šest bilborda koje je postavila firma lokalnih Albanaca.

Na „Jutjub“ kanalu firme „FrešAlb“, na čijem sajtu piše da albanskoj dijaspori u SAD i Kanadi putem onlajn narudžbina isporučuju hranu sa Balkana, juče je postavljen snimak na kojem se vide zakupljeni bilbordi sa natpisom na engleskom jeziku: „FrešAlb želi Kosovu srećan dan nezavisnosti“.

Usnimljeni su bilbordi postavljeni na autoputu I-95 i u gradu Vajt Plejns, na 40 kilometara severno od Menhetna, na lokacijama kod suda, železničke stanice i tržnog centra. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas novinarima na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji da je albanska dijaspora u Njujorku velika i da ona finansira lobiranje u korist Kosova.

– U Njujorku svakoga dana, a imaju stotine hiljada ljudi, po dolar izvajaju za kosovsku nezavisnost – kazao je Vučić.

(Tanjug)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Ivke says:

    Bice jako razocarani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *