ТЕШКЕ ПОСЛЕДИЦЕ ШОЛЦОВОГ ПАДА НА ГЛАВУ: Хитлеровска мржњa према Србима и Русима

TEŠKE POSLEDICE ŠOLCOVOG PADA NA GLAVU: Hitlerovska mržnja prema Srbima i Rusima

17 septembra 2023

Da je pad na glavu nemačkog kancelara Olafa Šolca ipak ostavio teške posledice pokazuju njegove poslednje izjave koje bi mogle da budu zastrašujuće ako ih ne pripišemo povredi koju je prvi čovek Berlina doživeo.

Taj pad prilikom trčanja, kako je priznao kancelar „moćne“ evropske zemlje, kao u nekom karikaturalnom naučno-fantastičnom romanu, uključio je vremeplov i obukao Šolca u nemačkog vojnika iz 1914. ili 1941. godine.Ovaj zapadni lider, u napadu nadrealnog istorijskog paradoksa u svojoj glavi, sa povezom preko očiju i ogrebotinama na licu, izjavio je da učešće njegove države u NATO intervenciji nad Srbijom 1999. godine predstavlja „prekretnicu“ za Nemačku.

A da, kako je rekao, vojna podrška Ukrajini, po važnosti za Nemačku, može da se uporedi sa učešćem u bombardovanju Jugoslavije, kada je Berlin upotrebio svoje oružane snage prvi put nakon pada fašizma.

Izubijanom Šolcu se javlja smena epoha

Prema rečima izubijanog Šolca, intervencija NATO u događajima na Balkanu i ukrajinska kriza postali su za Nemačku – „smena epoha“.

„Ovaj rat (u Jugoslaviji) bila je prva smena epoha, pošto je Nemačka prvi put odlučila da interveniše u takvoj situaciji sopstvenim oružjem“, pohvalio se izudarani nemački kancelar.

Znači, u prevodu, za Nemačku nije smena epohe pokajničko klečanje Vilijama Branta nad žrtvama nacizma njegovih sunarodnika.

Za Nemačku je, po ugruvanom Šolcu, poluvekovna posthitlerovska demilitarizacija Nemačke, samo tragična epizoda kada nisu mogli da ubijaju sopstvenim oružjem.

Za jednookog Šolca, nova stranica nemačke istorije izlazi na svetsku scenu 1999. i 2022. godine kada njihovo oružje ponovo postoji samo sa jednim ciljem – da ubija Srbe i Ruse.

Udarac ga vratio u 1941.

Šolc pošto se strmeknuo, besramno seiri da je uspeh njegove zemlje što je razarala Srbiju pre 24 godine, kao da se istovremeno hvali i time što je u vreme Drugog svetskog rata, kao posledica zla njegove zemlje, ubijeno pola miliona Srba.

Šolc se, sa povezom preko oka i krastama po licu, ushićeno odnosi prema nemačkom naoružavanju ukrajinskih neonacista u sumanutom ratu protiv Rusije, kao da setno evocira na Drugi svetski rat u kome je u borbi protiv nacističkog demona život izgubilo više od 20 miliona Rusa.

Trebalo je samo da tokom bezazlene rekreacije nemački kancelar razbije glavu da iz njega pokuljaju geni predaka i da se restartuje na fabrička podešavanja.Prvo čega se setio pošto se ugruvao je da Nemačka ubijanjem Srba i Rusa jedino može da zakorači u novu epohu i da se u stvari vrati svojim suštinskim temeljima.

Možda da se opet zvekne…

Izgleda samo, da je Šolc, prilikom nemilog sudara sa tvrdom podlogom, zaboravio kako su Nemci prošli u svim tim ratovima protiv velike Rusije i mnogo manje Srbije.

Da bi mu se i to vratilo, možda ne bi bilo loše da, kao u crtanom filmu, još jednom, ovoga puta dobrovoljno, zvekne muški glavom od nešto čvrsto.

Čisto da se ponovo restartuje, otrezni i probudi iz iskrenog hitlerovskog sna i da nastavi, bar na rečima, da folira da je moderni evropski lider.

Pa i ako se pojavi još neka modrica na licu, to će mu biti mnogo manja šteta od ovoga što sada izgovara.

A mi ćemo, evo, sve što je do sada izjavio, pripisati – nesrećnom slučaju.

(SPUTNJIK)

KOMENTARI8 komentara

 1. Nikola says:

  Nije ubijeno pola miliona, već mnogo više od miliona Srba, što posredno, što neposredno!

  • milos says:

   misli se na nemacka dejstva. jasenovac, jadovno, prebilovci... su ustaski zlocini

 2. persida says:

  Ovaj covek je uvek licio na govno, a sad lici na Solca.

 3. Petrovgrad says:

  Germani su hiljadugodišnji neprijatelji Slovena. U dvadesetom veku su pobili tri miliona Srba. NDH je bila marionetska država pod direktnom upravu Nemaca, tako da nijedan Srbin nije ubijena bez njihovog aminovanja i saglasnosti. To nam je od Nemaca. Sasvim je izvesno da Nemci neće dočekati 21 vek kao narod, možda kao manjina u pojedinim delovima Alemanije. Generalno, nestaju kao nacija. Njih će pregaziti emigranti i izbeglice, postaće manjina. Vreme ide nama u prilog.

 4. Milutin says:

  Ovakve izjave se ne mogu pripisati ni nesrećnom slučaju niti padu a još manje udarcu u glavu. Da je udarac bio takav da Šolc poremeti pameću, još bi bio u bolnici. Ovakva izjava u kontekstu događanja može biti samo posledica probijanja zaštite njegovih telohranitelja čime mu je "neko" skrenuo pažnju šta će sa njim biti ako ne peva u glas Zapadnu melodiju. Ili marš.

 5. milorad5 says:

  šolc je sero.a,prinudni upravnik germanije,niko i ništa u suštini...

 6. Srbski vitez says:

  Naš narod ima mnoštvo mudrih izreka nastalih kao posledica iskustava sublimacije viševekovnih zala koja su ga snalazila a jedna od njih glasi: - "Vuk dlaku menja ali ćud nikad!" Drugim rečima, Nemci su samo naterani tokom jednog perioda novije istorije da se "obuku" u odeću nekakve tobožnje demokratije i ( lažnog ) pokajništva ali su u svojoj suštini ostali isti ili čak i gori fašistoidno-rasistički zlikovci spremni da sutra, na znak i zov krvoločnog instikta, ponovo navale još većom žestinom na omražene im Srbe i Ruse!!! To je svakom iole mislećem čoveku sasvim jasno i čak očigledno! Samo, svi ti takvi i slični krvoloci, zaboravljaju i smeću s uma jednu prostu ali po svemu sudbonosnu činjenicu a to je da više nije nije ni 1914. niti 1941. već da je sada 2023. godina gde je Velika i moćna Rusija neuporedivo vojno superiornija od kompletnog genocidnog zapada!!! Takođe, svi ovi novonacistički fanatici zaboravljaju i činjenicu da ih ovaj put Rusija i bukvalno može izbrisati trajno sa lica zemlje!!!

  • EkRostand says:

   Rekoh ja da su švaburde teško satanističko zlo.Zamislite samo da od kajzera Vilhelma nisu ni za dlaku promijenili svoj zločinački odnos prema Srbima.Hoćemo li ikada izvući pouku i jednom shvatiti kako treba s tim nepopravljivim naci gadovima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *