ТЕШКО МУ ПАДА: Путин открио ствари из приватног живота које до сада нико није знао

TEŠKO MU PADA: Putin otkrio stvari iz privatnog života koje do sada niko nije znao

7 aprila 2017

3 Putin t456

Iako se mediji rado bave privatnim životom Vladimira Putina, ruski predsednik za sada je uspešno uspevao da sačuva intimu. Tokom pres-konferencije na ONF Media Forumu, prekršio je to pravilo i otkrio je novinarima delić svoje brižljivo čuvane intime. Čak i koje jelo mu je omljeno.

Tako je javnost saznala da Putin najviše uživa u ruskoj kaši i to od pirinča.

Pre dve godine zapadni mediji objavili su da je novi član osoblja ruskog predsednika i čovek zadužen da proba hranu pre nego što Putin počne da ruča. U Putinovoj domovini, mediji su se više bavili samim jelovnikom. Tako je svojevremeno obajavljeno da se na večeri na kojoj je ruski predsednik ugostio Džordža Buš 2008. godine u Sočiju jela srnetina sa mariniranim pečurkama u sosu od malina, a na meniju su još bili i čuveni ruski sprecijalitet crveni kavijar, teletina, pastrmka, krompir i pita za desert.

Privatno, Putin je izleda skoromniji, pa je kaša najčešće njegov izbor, ali smo po uslovom da nije od žitarice, pošto kako je otkrio njih ne voli.

– Danas sam jeo kašu sa pirinčem. Najčešće jedem kašu pirinčem, heljdom – rekao je Putin i dodao da radije ujutru pije čaj nego kafu.

Odgovorom na pitanje šta je za njega najteža stvar koju treba da uradi, Putin je nasmejao sve u sali.

– Da ustanem ujutru – rekao je ruski predsednik.

Kada ima slobodnog vremena za čitanje, najčešće bira klasičnu literaturu.

KOMENTARI2 komentara

  1. Gordan says:

    Neskafa 3 u 1 jutrom otvara oči. Špagete "bolonjeze" su dobar ručak, a topli sendvič(šunka, kačkavalj, kečap,..) prijatna večerica. P.S. Stvar ukusa. Kod nas je heljda luksuz - "Kol'ko para, tol'ko muzike".

    • racel says:

      Gorane, tako pročitah tvoje ime, jer se dobro ne vidi, to nije kafa, to je perverzija# od kafe.A sa ostalim menije, talijanskim, kakom lično znam, se ne slažem, njihova ni šunka, ni kačkavalj, nemaju naš izuzetan ukus. Ovo ostalo, ajde, ajde...Pa da li ti znaš da ni njihova lipa ne miriše, ni jasmin ne miriše, sve je lepo, ali bez ukusa i mirisa.? I ne hvali toliko taj "zapad",jer nije za hvalu. Znaš, zaista su neke stvari daleko jevtinije nego kod nas, i to daje samo privid da se bolje živi. Ne živi se bolje, jer se radi od" jutra do sutra". A njihov život počinje tek u petak uveče i traje do nedelje u podne, kada se za to vreme izluduju, naprave toliko sudara, idu sa prostitutkama, a u suštini su vrlo nesrećni. To ti kažem ja, iz prve ruke.Draže su mi naše kafane, pijace, kojemirišu na zelen i domaće, neprskane jabuke... Pozdrav!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *