Teško ranjen šef Zukorlićevog obezbeđenja

Teško ranjen šef Zukorlićevog obezbeđenja

15 juna 2013

Muamer Zukorlić - youtubeU centru Novog Pazara bivši šef obezbeđenja Muamera Zukorlića, Iksan Zejnelović, vatrenim oružjem naneo je teške telesne povrede Aldinu Diku Dolovcu, sadašnjem šefu muftijinog obezbeđenja, saznaje portal “Telegraf.rs“.

Dolovac je hitno prebačen na hirurško odeljenje bolnice u Novom Pazaru, gde se lekari bore za njegov život. Dolovac je šef obezbeđenja Zukorlića, a ove osobe su nedavno imale sukob u sportskoj hali u ovome gradu, pa se ovaj obračun vodi kao nastavak njihovog sukoba zbog neraščišćenih računa. I ranije su se sukobljavali, pa čak i pucali jedan na drugog.

U toku prošlogodišnje predizborne kampanje Zejnelović je hapšen zbog pucnjave, a oba vinovnika incidenta imaju pozamašni kriminalni dosije u policiji. Prisutni očevici su ispričali da su se čuli jaku pucnji, zapomaganje, a onda je nastao pravi haos.

Navodno, prema još uvek neproverenim informacijama Dolovac je gradom prolazio na motoru kada je Zenejlović iznenada u njega ispalio šet hitaca koji su ga pogodili u nogu i leđa. Neki od očevidaca tvrde da se policija pojavila na mestu događaja tek posle 20 minuta i da su ih građani izviždali.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *