Тесла међу напредњацима

Тесла међу напредњацима

12 јуна 2015

Miha-Medenica-[kolumna] 67Пише: Михаило Меденица

Премијер Србије Александар Вучић примио је у прву званичну и свакако историјску посету урну Николе Тесле, забринут због недавних дешавања у музеју поменутог научника, односно, одржавања фамозних сатнистичких ритуала над урном.

– Преузимам сву одговорност за судбину урне! Тесла, тишина тамо, ништа мени ту није смешно и искључи тај мобилни, бре! А, није мобилни већ трансформатор?! Нема везе- искључи и њега- напоменуо је премијер на почетку разговора, истакавши да је брига за сваког грађанина Србије његов приоритет, био он у урни или не, уз обећање Николи Тесли да ће му до краја године бити повећана пензија, а да ће већ почетком наредне бити пронађен стратешки партнер за приватизацију урне, што је изузетно обрадовало славног научника који је искористио прилику да потпише приступницу и учлани се у Српску напредну странку као симболични знак подршке премијеру.

– Не бих да прејудицирам и упирем прстом у неког, али Музеј Николе Тесле налази се у непосредној близини седишта Демократске странке, што може и не мора бити одговор на питање: „Какви се то сатанисти окупљају крај урне“?! Не оптужујем, само констатујем! Имамо неколико очевидаца који тврде да је особа налик Драгану Шутанвцу држала „лоповске“ особи налик Бојану Пајтићу која је кроз прозор музеја ушла у њега, откључалат врата и шапатом позвала остале: „Ајмо, Влада у сенци, нема никог, пожурите! Мићуне, јеси ли понео креду за пентаграм и ону капу с роговима? Шуле, где су свеће, бре?! Не може батеријска лампа, соме, морају свеће! Како то мислиш „Борко истрошио све пишући нови програм у потаји, ноћи у шпајизу“! Какав, бре, нови програм кад смо јединствени ко Боро и Рамиз“- ексклузивно је премијер открио неколико детаља из истраге којом руководи лично министар Стефановић др. Небојша.

– Тачно је, Небојшица води истрагу али и руководи потером за сатаном, која се већ налази у обручу и сваког тренутка очекујемо њену предају, односно, хапшење! Ево, исговорићу поново име које нико у Србији пре мене није смео да изговори, а сви су одлично знали чиме се бави: Сатана! Биће ухапшен, биће процесуиран, биће му заплењена сва имовина коју поседује на своје име у паклу и осталим адресама, биће можда пуштен уз наногицу, али више неће бити јачи од државе!

Господине Тесла у урни, грађани Србије- будите спокојни, више нема заштићених и повлашћених! Чучковићу, гурај прсте у штекер, зашто смо те примили у странку, бре…- праћен громогласним аплаузом и скандирањем спонтано окупљених грађана који нису чланови странке већ само носе мајце СНС-а, Александар Вучић је извојевао још једну историјску победу над светском силом и неправдом, док је Милан сЧучковић под напоном доказао теорију да су напредњаци једини истински наследници генијалности и визионарства Николе Тесле, Милутина Миланковића, Михајла Пупина, видовите Зорке, Алана Чумака и оне бабе што је оном машћу против бубуљица свог унука спас’ла, а онда га и ожен’ла!

– Неизмерно сам захвалан господину Вучићу, човеку који би сасвим сигурно измислио наизменичну струју много пре мене, такозвану „ваздуплоховно- напредњачку“, па самим тим данас не би морала да поскупљује, за шта прихватам сву одговорност! Радује ме што ћу убудуће бити део његовог тима и што ћу стајати на његовом радном столу! Узгред, позивам све да послушају апел премијер и летују у Србији, ја свакако хоћу…- кратко се, на само крају, обратила и урна, из које су дуго затим одзвањали чувени стихови напредњачке Десанка Максимовић Максиме: „Он је наш, јес, јес, српски Елиот Нес, Нес“…

(Двауједан.рс)

KOMENTARI



Један коментар

  1. Zapadnjak says:

    A meni se čini Medenice da ti imaš toliko toga protiv SNS-a da si od toga i očelavio,a nebi trebao,nema frke doći će žuti opet jednog dana da dovrše posao,naprednjaci im sada dođu kao džak za treniranje,postavlja se samo pitanje koliko udaraca i kakvih taj džak može da podnese,i jes,jes,jes Srpski demokratori stiči će na belom konju i doneti tako dugo očekivano blagostanje,nemoj biti nervozan i tužan,opet ćeš ti i drugovi paliti skupštinu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *



ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u