TEŽAK INCIDENT U MEDITERANU! AMERIČKI PILOT SE ZALEDIO KADA JE VIDEO ŠTA MU SE PRIŠUNJALO ISPOD OBA KRILA! Rusi mudro ćute, Šesta flota SAD izdala DRAMATIČNO saopštenje! (VIDEO)

TEŽAK INCIDENT U MEDITERANU! AMERIČKI PILOT SE ZALEDIO KADA JE VIDEO ŠTA MU SE PRIŠUNJALO ISPOD OBA KRILA! Rusi mudro ćute, Šesta flota SAD izdala DRAMATIČNO saopštenje! (VIDEO)

27 maja 2020

Dva ruska aviona Su-35 presrela su vojni avion američke mornaričke patrole iznad Sredozemnog mora, saopštila je američka Šesta flota.

„Treći put za dva meseca, ruski piloti leteli su na nebezbedan i neprofesionalan način tokom presretanja avion „posejdon“ P-8A pomorske patrole američke mornarice Šeste flote 26. maja“, navodi se u saopštenju.Kako se tvrdi, presretanje je bilo nesigurno i neprofesionalno zbog toga što su se ruski piloti veoma približili simultano svakom krilu aviona P-8A, čime su „ograničili sposobnog bezbednog manevra aviona P-8A“.

Incident je krajao oko sat vremena, navodi američka Šesta flota, prenosi TAS S.

Pentagon je takođe 15. aprila prijavio da je ruski Su-35 presreo američki Posejdon P-8A nad Mediteranom. I tada je američka mornarica navela da je presretanja bilo „nebezbedno“.

Ruska strana se još nije oglasila.

KOMENTARI7 komentara

 1. šiško says:

  Jeste vala, bilo je gadno. A na avionu nemaš ni migavce da najaviš da bi da skreneš kući u Ameriku.

 2. persida says:

  Koji su glupaci ovi Ameri, pa to je zalosno.

 3. M says:

  A kad USA-Zapad tako prate avion s Šojgu-om,onda je to kao normalno,ok!?!A ovo nije!?!

 4. pera says:

  Kada im je vrućo oko guze onda im je i ne bezbedno, a gde je to toliko Posejdon i hteo da manerviše pa mu sve nešto smetalo? Da su to bila dva izraelska aviona nikom to ne bi ni smetalo niti bi se šta čulo. Zar nije ovo bio dobar psihološki test za pilota? , ako se plaši nemojte mu davati avion da vozi.

 5. Adam says:

  Samo što ne kažu da se to desilo iznad Ruske baze Hmejm na Sirijskoj obali. Koja je inače na Mediteran.

 6. padre says:

  Kad oni kažu "na nebezbedan i neprofesionalan način" to jim je kod za to ,da su se usrali!

 7. padre says:

  Pa, da se Rusi javljaju svaki put, kad ovi zakmeče, za ništa drugo ne bi imali vremena, čak i za to "neprofesionalno i nebezbedno" ponašanje!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *