ТЕЖАК УДАРАЦ ЗА ШИПТАРЕ – ПОБЕДА СРБИЈЕ: Још једна земља повукла одлуку о признавању Косова

TEŽAK UDARAC ZA ŠIPTARE – POBEDA SRBIJE: Još jedna zemlja povukla odluku o priznavanju Kosova

22 novembra 2017

Gvineja Bisao je danas povukla odluku o priznanju Kosova iz 2011. godine, izjavio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

O tome me je danas obavestio premijer Gvineje Bisao – rekao je Dačić Tanjugu.

On je dodao da je ta zemlja o današnjem povlačenju priznanja poslala notu Prištini.

KOMENTARI6 komentara

 1. MiroslavM says:

  A Makedonija? Vucicev iskreni prijatelj?

  • Ana says:

   Ova vest se ne svidja AV jer on namerava da prizna Kosovo. Zato je doveden na vlast 2012 uz pomoc Djulijanija, Sorosa i Rokfelera

   • ilija says:

    Ej daj ne pričaj gluposti,ako nevolis Vučića onda nemoj da izmisljas gluposti.

    • Batina says:

     Sve sto je rekao je ISTINA.

   • JasamJa says:

    E jeste,sve si u pravu...aj izmisli jos neku glupost!!!

 2. teoretičar says:

  Ana, apsolutno ste u pravu, ali to nije sve. Đulijani je dobio dozvolu i podršku CIJE, a onda je Vučić zatražio i dozvolu Brisela. Posle toga je pokrao izbore od istog takvog izroda kao što je on, Tadića. A možda čak nije ni pokrao, jer je bespomoćnom narodu Tadić prekipeo. Međutim, nije Vučić bio odmah Prvi čovek. Sve te stvari je vodio Nikolić i Nikolićev imidž među Srbima, mali ili veliki nema veze, doprineo je tome da Srbi glasaju ustvari za Nikolića. Kao Predsednik, Nikolić je imao zadatak da promeni Ustav i tako omogući Ustavno otcepljenje KiM. Premijer NEMA prava da pokrene raspravu o Ustavu, a Nikolić je zakočio i počeo se nećkati, ali Brisel i CIJA su ga onda "penzionisali" u ministarstvo koje nema nikakvog značaja i dali mu apanažu od 10000 evra i troškove života, za sve što je ipak do tada uradio za CIJU i sve prebacili na Vučića. Ne plaća CIJA Nikolićevu apanažu, nego to plaća srpski narod. Sada je Vučić upao u jednosmernu traku i nema kud. Nikolić je izvukao živu glavu kao i Koštunica ranije, ali Vučić nema takve šanse. On MORA priznati KiM inače ga čeka sudbina nacističkog miljenika Đinđića. I Đinđić i Vučić su nacistički opredeljeni prema Srbiji i vode je u propast. Đinđić se uplašio i nikako mu nije bilo jasno da je on tu postavljen gde jeste samo da bi vodio dalji raspad Srbije, usprotivio se tatama koje je molio zamalo više bombardovanja Srbije i puko, a Vučić zna šta ga čeka ako ne ispuni zadatak. Toliko kao podrška vašim rečima, Ana. Igrali se izdajnici preko zemlje Srbije ali se preigrali. Vučić nema kud više. To je ono što je najstrašnije ispred Srpskog naroda. Đinđićev spomenik je obelžje i ponos okupatora Srbije i stajaće sve dok je Srbija okupirana. Koštunica se izvukao i moli Boga da okupoacija ne skonča pre njega jer će ga narod raščerečiti. Isto to je i ispred Nikolića. A po nekim pričama, Vučić pokušava da izbori azil u Rusiji. Na Zapad neće smeti, da ostane neće smeti i ostaje mu samo da gura promenu Ustava i da prizna otecepljenje KiM. Ako ne uspe...Eto, to je ta opasnost ispred Srbije. To što VUČIĆ VIŠE NEMA IZBORA!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *