ТЕЖАК УДАРАЦ ЗА СРБИЈУ: И ШПАНИЈА ПРИЗНАЈЕ КОСОВО!?

TEŽAK UDARAC ZA SRBIJU: I ŠPANIJA PRIZNAJE KOSOVO!?

18 septembra 2020

Briselski portal „EU observer“ preneo je, pozivajući se na izvor iz Madrida, da bi Španija bila spremna da prizna Kosovo ukoliko Priština postigne dogovor sa Beogradom.

Portal podseća da je Španija jedna od pet zemalja članica EU koje nisu priznale nezavisnost južne srpske pokrajine.

„Naš stav nije opstrukcionistički. Naprotiv, konstruktivan je“, rekli su briselskom portalu u španskom Ministarstvu spoljnih poslova.

KOMENTARI22 komentara

 1. Zaliv says:

  Kakav spin, Spanija bi priznala (mozda) Kosovo kada bi Beograd priznao isto.

 2. Archelay says:

  Kako priznala?Pa dalje u tekstu pise da ima i"ako".To znaci ukoliko usaglase stavove Srbija i Banane.A to se nece nikada dogoditi jer da je to tako lako Zapadu da resi ovu enigmu on bi resio.Spanci znaju preko Katalonije sta je to i znaju da ce Srbija biti prva koja bi priznala Kataloniju.

 3. Slobodanka says:

  Brisel podrazumeva samo jednu vrstu dogovora Beograd-Priština > onaj kojim bi Srbija priznala Kosovo. U prevodu ovo znači ako Srbija prizna Kosovo priznaće ga zatim i Španija. Ali zašto je naslov ovakav? Kao da ga je pisao "najpametniji" i neutešno skenjani ali veoma uspešan manipulator.

 4. Pendrek says:

  Zivela nezavisna Rep. Katalonija i Rep. Baskia!

  • Milutin says:

   ne lupajte i ne vredjajte spance, vec citajte ako iole pismeni. ako srbija potpise neki sporazum sa kosmetom kojim bi on bio nezavisan ili deo toga, spanija ce da prizna. pa to ce svi priznati, ako srbija prizna tj potpise!

  • Zaliv says:

   kao shimpanza kad mu neko uzme bananu, razmisli malo....Spanija cak i Srbija da prizna Kosovo ne bi priznala Kosovo tek tako, verovatno uopste jer je to jedna ozbiljna drzava koja ne cini sta joj naredjuju....

 5. 1389 says:

  Srbija neka prizna Kataloniju, eto nam rešenja...

 6. Kosovac says:

  Jao, jao, i Španija priznaje Kosovo. A evo i Papa Vatikan samo što nije. Sve naše velike uzdanice. ……………A šta li to znači „ukoliko Priština postigne dogovor sa Beogradom?“ Pa valjda su postigli revolucionarni dogovor u Wašingtonu? Jel' to dogovor o međusobnom priznavanju, kao Izrael što radi?

  • Slobodanka says:

   Španija to svoje priznanje zamišlja u okviru BRISELSKOG POSTIZANJA sveUbihvatnog sporazuma,tojest posredstvom EU, pa odmah posle toga. Znači ako Srbija prizna Kosovo posredstvom EU, posle toga priznaće ga i Španija. Nema zdrave logike da Španija uporno ne priznaje Kosovo, ako ga je pre toga priznala Smrdijica. Nije nas Španija ostavila, nego ostavili smo sami sebe.

   • Suzuki Vitara says:

    slpbodanka ko si ti, da li ti imas rezervnu otadbinu, kada moju nazivas pogrdnim imenom? Srbija se voli, bez obzira ko je trenutno na vlasti. Srbija je vecna dok su joj deca verna.

    • Slobodanka says:

     Dok se sprovodi ovakva nakaradna spoljna i unutrašnja politika naša zemlja ne zaslužuje ni svoje ime, može da se zove samo Smrdijica. More, ne budali sa pozajmljenim frazama. Sleš si kao poražena Samuilova vojska.

    • Slobodanka says:

     Samo ti tetoši ovakvu nezrelu i manipulatorsku vlast, pa ćemo ući u istoriju kao južnoslovenski narod Smrdijci. Eto nama upadljivog zaokreta.

    • Kosovac says:

     @ Poštovani Suzuki Vitara, .....I meni nije jasno i evo lupam glavu a nikako da dokučim zašto je Slobodanka upotrebila izraz „Smrdijica“. Nikako se to ne uklapa u njen dosadašnji rečnik koji je bio veoma korektan. Moguće da ju je napao neki virus od Perside, pa je zato prolupala.

     • Slobodanka says:

      Nije me napao virus, nego smatram da više nemam otadžbinu. Ovo što sebe zove Srbija to više nije. To je bre podvala koja mnogo smrdi, dakle Smrdija. Zamisli molim te kaže volim Srbiju. A što se ona svaki dan rasprodaje, zatim podaje i izdaje svakome kao prostitutka, to kao nije važno. Na čega to lići. Isto je kao kad nenormalna i nemoralna osoba kaže volim svoje dete, a to dete koristi za prostituciju.

      • Kosovac says:

       @ Slobodanka, …..Omiljen izraz ustašoidnih komentatora i komentatora Vojvođanera, jesu „Smrdija“ ili „Smrdistan“. Ja im najčešće odgovaram da će Srbija možda prestati da smrdi onda kada bi oni napustili svoju otadžbinu. U tvom slučaju će možda Srbijica prestati da smrducka. ……………Biće da je kolega „zaliv.net“ u pravu sa onom konstatacijom „kriju se kriju i onda se sami odaju“.

     • zaliv.net says:

      @Kosivac, kriju se kriju i onda se sami odaju. Nije ona srpkinja...

      • Slobodanka says:

       Au, baš si nas sve kupio sa izjavom kako voliš Srbiju, a svejedno ti je ko sa njom vlada i nije te briga šta sa njom čini. Ti si Smrdijanac od glave do pete.

 7. šiško says:

  Ove promene klime u svetu sam se i plašio. Psihopata je uspeo da Srbiju od države heroja koja je kako-tako u nemogućim uslovima odolevala svim nasrtajima natoa, eu i čitavog zapadnog pljačkaškog sveta, pretvori u državu-krpu kao što je i on čovek-krpa, čovek bez ličnosti i morala, egoista bez skrupula prema drugima, beskarakterni mekušac kog kroz život vode najprimitivniji nagoni, čiji se primitivni bolesni um bavi samo kombinacijama kako da nešto opljačka, iskoristi, zgrabi za sebe, prostitutka kojoj je svejedno i s kim će i gde će i kako će, samo ako joj plate. On je svestan kakva je ništarija i zbog toga i od Srbije pravi ruglo slično sebi.

  • Zaliv says:

   Oshishani, nisi ti nista razumeo...A izvini molim te "drzava heroj" ? Ja kada je Milosevic potpisao onaj sporazum dok smo mi bili u rovovima na jugu Kosova ziasta se nismo osecali kao heroji, napriotiv osecali smo se kao prejebani i izdani od sopstvene drzave koju ti zoves sad "drzava heroj". Bolje zacuti!

 8. Jasen says:

  Španija će priznati Kosovo, ako to prethodnu uradi Srbija!!!??? Užasss!!!

 9. Nine says:

  "Nema nikakvog pitanja u vezi sa tim da li će Izrael priznati ili ne Kosovo, jer je Izrael priznao Kosovo 4. septembra, a sada treba da vidimo na koji način da ne dozvolimo da to utiče na odnose Srbije i Izraela", kaže novi ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan. Evo rezultata Sporazuma između Aleksandra Vučića i Hotija u Vašingtonu. Što ne objaviš ovu vest Dragane Vučićeviću?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *