ТЕЖАК УДАРАЦ ЗА ВУЧИЋА И СРБИЈУ: Вучићев „пријатељ“ прети свакој земљи која повуче признавање Косова

TEŽAK UDARAC ZA VUČIĆA I SRBIJU: Vučićev „prijatelj“ preti svakoj zemlji koja povuče priznavanje Kosova

26 aprila 2018

Nedavno je Aleksandar Vučić isticao da je predsednik Francuske Emanuel Makron veliki „prijatelj Srbije“, a režimski mediji su u zanosu pisali o obnovi spomenika srpsko-francuskog prijateljstva, nastalog na osnovu falsifikata istorijskih činjenica iz Prvog svetskog rata.

Vučićevi prijatelji su se sada pokazali na delu. Tako je zvanični Pariz zapretio svim državama koje povuku priznavanje lažne šiptarske države Kosovo. Ovu skandaloznu odluku (po kojoj će svim državama koje stanu uz Srbiju uputiti demarš) Francuzi nisu sakrili ni pred našom delegacijom u Ujedinjenim nacijama, prenose „Novosti“.

Takođe, ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić otkrio je da će i Velika Britanija uputiti oštar protest svakoj zemlji koja bi povukla priznavanje takozvanog Kosova.

Ono što je verovatno proizilazi iz ovakvog nastupa Francuske i Velike Britanije je činjenica da postoje države koje žele da okrenu leđa Šiptarima u Prištini.

(Srbin.info)

KOMENTARI6 komentara

 1. milan says:

  Prijatelji....? Pogresna primjena reci prijatelji! Tko o cemu mi o vucicevim prijateljima.

 2. goran says:

  Dobro gu ljubi Makron, Vučko gu izbegaje.

 3. Beli Orao says:

  Koja budala još nasjeda na prijateljstvo i još bez rezerve na velika usta se hvali !?!? Volim ovakve završetke priče samo se vidi u njoj magarac !!!

 4. Ana says:

  Svida, u centru Beograda, oko francuske Ambasade, Kulturnog centra i Spomenika Francuskoj, trebalo bi stalno ispisivati - FREE CORSICA - sto znaci Slobodna Korzika.

 5. Rale says:

  Srbija nema većih neprijatelja od Vučića i njegovih prijatelja.

 6. Nikanor says:

  Ovo je težak udarac samo za Srbiju, a ne i za Vučića koji je juče izjavio:„Šta ja imam da prodajem kad je Kosovo davno nezavisno?“, što je objavio upravo Intermagazin. Mnogo puta je Vučić Kosovo nazvao državom, između ostalog i na RTS, a ovaj medijski javni servis objavio je Akcioni plan srpsko-austrijske saradnje koji je Vučić predao Sebastijanu Kurcu, gde je zvanično Srbiju predstavio bez Kosova i Metohije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *