„THE NATION“: Mandelina sahrana posvađala bračni par Obama

„THE NATION“: Mandelina sahrana posvađala bračni par Obama

25 decembra 2013

1Prva ledi SAD Mišel Obama – kako je objavio američki tabloid The Nation – ima nameru da se u najskorije vreme razvede.

Izvor blizak „predsedničkoj porodici”, ovom tabloidu je navodno saopštio da kriza u odnosima Baraka i Mišel „nije od juče”. The Nation čak tvrdi da njih dvoje „već neko vreme spavaju u različitim sobama”.

„Njihov brak je gotov. Tokom mnogih godina su pokušavali da sačuvaju odnose radi kćerki i Barakove političke karijere” – rekao je taj izvor.

Poslednja kap u pogoršavanju njihovih ličnih odnosa – tvrdi The Nation – bilo je Barakovo ponašanje prilikom sahrane Nelsona Mandele.

Tada je američki predsednik otvoreno flertovao sa premijerkom Danske Hele Torning-Šmit.

Isti „izvor” istog tabloida, doduše, tvrdi da postoji mogućnost i da Mišel „sve istrpi do kraja Barakovog predsedničkog mandata”. Ali, naglašava da će njih dvoje odsad živeti odvojeno.

Navodno je Obamino držanje u Južnoj Africi naljutilo i poveliki broj Amerikanaca koji su poslednjih dana Belu kuću preplavili „gnevnim pismima koja su istovremeno podržavaju Mišel”.

Fotoreporter koji je napravio „skandalozne snimke” objasnio je da je u realnosti sve izgledalo dosta drukčije nego na njima. Čak je rekao da napeti izraz lica Mišel „predstavlja samo izraz lica u stotom delu sekunda jer se i ona šalila i veselila zajedno sa mužem i Dankinjom”.

Mišel i Barak Obama – kako je zvanično saopštila Bela kuća – trenutno se nalaze na Havajima.

O problemima u ličnim odnosima „prvog para Amerike” zasad nije pisao ni jedan veliki i ozbiljni list u SAD.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *