The Wall Street Journal: Илон Маск се дрогира са врхушком своје компаније Tesla

The Wall Street Journal: Ilon Mask se drogira sa vrhuškom svoje kompanije Tesla

4 februara 2024

NEKI bivši i sadašnji članovi upravnog odbora proizvođača električnih vozila Tesla koristili su „zabranjene supstance“ zajedno sa izvršnim direktorom kompanije Ilonom Maskom, objavio je The Wall Street Journal, pozvavši se na „sopstvene izvore“.

Isti američki list navodi da Maskove kolege imaju saznanja da on koristi droge, ali da ne nameravaju da idu na sud zbog toga.Savet direktora Tesla takođe nije sproveo nikakvu istragu povodom drogiranja svog rukovodstva i nije u službeno registrovao šta se događa, niti izrazio zabrinutost zbog narko-zavisnosti Iona Maska.

Prema izvorima WSJ, zajedno sa Maskom, drogirali su se suosnivač Airbnb servisa za iznajmljivanje nekretnina Džo Gebija, biznismenov brat Cimbal Mask i bivši članovi odbora kompanije Tesla Antonio Gracias i Stiv Džarvetson.

WSJ nikakve podrobnosti „grupnog drogiranja“ nije naveo. Priznao je da ne raspolaže podacima ko od sadašnjih članova upravnog odbora Tesla „pravi Masku društvo na njegovim večernjim zabavama“.

Navodno ne žele da odbiju prijatelja, kako ga ne bi uznemirili, pošto im je pomogao da naprave kapital.

WSJ naglašava da je upotreba ilegalnih supstanci u suprotnosti sa politikom kompanija Ilona Maska.

Pritom lukavo nagoveštava: ako se potvrde sumnje u upotrebu droge, Maskova kompanija SpaceX može izgubiti niz ugovora sa američkim federalnim vlastima.Ne treba unapred isključiti da je sve ovo u osnovi tačno. Činjenica je, međutim, da Amerikancima „otvaraju oči“ na Maskovo „drogiranje“ nakon što je ustao protiv predsedničke kandidature Džoa Bajdena. Što je javno upozorio da Bajden pušta u SAD ,ilione nelegalnih migranata jer su mu potrebni da bi pobedio na novembarskim predsedničkim izborima.

Da je po sredi anti-Mask kampanja, potvrđuje i okolnost da je list Fortune upravo objavio da je Ilon „najprecenjeniji američki biznismen“.

Što se godinama „drogirao“ i što je bio „najprecenjeniji“ nije im smetalo sve dok se nije okrenuo protiv Bajdena i američkih liberala-globalista.

KOMENTARI4 komentara

 1. padre says:

  Ne znam, zašto su baš njega izdvojili, kad svi to rade i hvale se sa time! Uostalom, koliko ja znam, posedovanje droge za vlastitu upotrebu nije kažnjivo kod njih!

 2. milorad5 says:

  pa normalno kao i cela b.kuća i redakcija ovih novina uključujući i ovog kolumba0...amerika je društvo i država na teškim drogama zato se ovo sve i dešava i zato su toliko divlji i ludi...nažalost imaju mnogo atomskih bombi i to će nam svima doći glave kad se neki našmrkani skot dovati dugmeta...

 3. M says:

  Pa,i Bajdenov sin se drogira.

 4. persida says:

  Naravno da uzima droge, zar bi inace mogao ljubiti Natanjahuovu zadnjicu, sto je radio prilikom nedavne posete Izra-helu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *