ТИЛЕРСОН СТИГАО У МОСКВУ И ПОСТАВИО УЛТИМАТУМ РУСИЈИ! Путин на потезу!

TILERSON STIGAO U MOSKVU I POSTAVIO ULTIMATUM RUSIJI! Putin na potezu!

11 aprila 2017

139868_s01-reuter-joe-skipper_f

Američki državni sekretar Reks Tilerson upravo je doputovao u Rusiju sa ultimatimom predsedniku Rusije Vladimiru Putinu kojim od nejga traži da se svrsta na stranu SAD i zemalja koje o Siriji imaju isto mišljenje kao i SAD, ili da se prikloni Iranu, ekstremističkoj grupi Hezbolah i sirijskom predsedniku Bašaru al-Asadu.

 

KOMENTARI6 komentara

 1. Ojde se says:

  To je to, veliki izrael.

 2. Milisav says:

  Da i?

 3. Za Srbiju says:

  Ako Rusija ne bude ratovala u Siriji sa Iranom i Asadom, ratovaće sama u Moskvi.

 4. KNIN says:

  To tvoje I bi znacilo sljedece. Preventivan nuklearni udar na Izrael od strane Rusije. To bi za posljedicu imalo to da pokaze Zapadu da se Rusija nece zezati sa ovakim ultimatumima.

 5. Sančo Pansa says:

  Tragikomična situacija: Ameri i dalje talasaju, a ne shvataju da su parodija onoga što su nekada bili i da izazivaju podsmjehe kod moćne Rusije i njenih saveznika iz BRIKSA, ŠOS, Evroazijskog saveza, a verujem da makar pola Evropljana razmišljaju kao i ruski Vrh, ali ne žele da izazivaju gnev SAD i VB koje su se praktično samoizolovale ali još uvjek toga nijesu svjesni!!!

 6. Lajla says:

  Ako se ne prikloni? Sta ce te vi,ostade vam mali Izrael,samo pazite da vam se ne desi egzodus, vrlo popularno pocetkom ovog veka. Rusija ne izdaje prijatelje, a ovaj pametnjakovic,kao pozna Ruse> Putinu ce prckat ispod nosa,e gadno su zagazili kauboji,pa ni G7 ih ne slusa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *