ТО ЈЕ ТА НАПРЕДНА ЕВРОПА У КОЈУ ИДЕ СРБИЈА! Европски парламентарац ухваћен како мастурбира пред две малолетнице

TO JE TA NAPREDNA EVROPA U KOJU IDE SRBIJA! Evropski parlamentarac uhvaćen kako masturbira pred dve maloletnice

11 novembra 2016

rochefort-707033

Francuski zastupnik u Evropskom parlamentu Robert Rochefort priznao je krivicu za samozadovoljavanje na javnom mestu.

Robert Rochefort je još u augustu uhvaćen kako masturbira ispred dvije maloljetne devojke u „uradi sam“ trgovini Castorama u Velizyu, gradiću pored Pariza, javlja Le Monde.

Perverznog 61-godišnjeg eurozastupnika je u činu uhvatio jedan kupac koji ga je istukao i srušio na pod pre nego je došla policija. Rochefort je priveden u stanicu, gde je na ispitivanju objasnio policajcima da „mora masturbirati kad je pod stresom“.

Kasnije je izjavio da je dao priznanje samo kako bi izbegao noćenje u pritvoru. Sud nije saopštio kakvu presudu je dobio, ali verovatno je da se radi o novčanoj kazni, prenosi Index.hr.

Rochefort je izjavio da je slučaj sada zaključen.

Osramoćeni političar zbog skandala smenjen je s mesta potpredsjednika liberalne stranke MoDem, ali ne i s mesta u Evropskom parlamentu.

„Ovo je ludo i vrlo ozbiljno, ako je istina. Ovo samo pokazuje da nikad ne upoznaš do kraja neke ljude“, prokomentarisao je predsednik stranke Fransis Bayrou.

(Avaz / Vaseljenska TV)

KOMENTARI7 komentara

 1. deda mile says:

  Ovaj makar masturbira, Vucko ne zna ni to.

 2. Trifun says:

  Pedofili.

 3. Gojko says:

  Pošto kaže da mora da ga otrese kad je pod stresom moj mu je savet da kad ga uhvati kriza zove ovog našeg velikog vodju da mu ga on omlati pošto je izjavio da bi evroparlamentarcima u briselu i bulju dao ako treba.

 4. Egoista says:

  Ne mogu da shvatim da se neko pali na klinke. Čak i kad sam bio klinac, gledao sam matorke. Šta klinke imaju? Pola žena pola dete, ko pola ručka. Kad sam bio klinac, vidim jednom u bašti naše moćne, guzate tete kako se lomataju i savijaju okopavajući luk i saginju, a dupe zadigne lepršave suknje, ma do pola guzova. E, šunjao sam se kroz moje kuruze da dođem bliže. Moćno brate, dupešeke samo šljašte, ponekad vidiš i dlake, a butine ko skupštinski stubovi. Pa još kad joj zaškripi pa odleti malo pored kuruza da piški, pa ako si u dobroj poziciji vidiš baš sve. Eh, koliko puta sam ostao bez daha. A posle kad sam porastao i našao devojčicu, gledam ja onako sumnjičavo, oćel ikad biti žensko od nje ili samo štrkljavo stvorenje. Oženio sam se ali onako nikako, jer voleo sam je, onako sumnjičavo, ali nema druge. To ti je moranje. Sve dok nije rodila drugo dete. A onda se razbacala ko nekad moje komšinice i ja se tek onda zaljubio u svoju ženu. Guzato brate, moćno, nogato, sisato i sve to. Zato nikad neću razumeti kako se ljudi, matorci još, pale na klinke. Šta tu ima zapaljivo? Pa jebote, kad sam prvi put moju devojčicu zagrlio oko pojasa, ja se uplašio. Pa to ko prut, brate mili. Nisam smeo da je skinem 2 meseca. Klinka, pa to ti je. Kažem,danas je prava pravcata ženska sa svim potrebnim argumentima. Klinke su samo prelazna i prolazna varijanta odrastanja i najčešće su svilenkaste, a najređe seksi. Eto, mene klinke nikad nisu palile. Zato sam bio, i danas sam, beskrajno srećan kad se moja klinka kasnije razvila u pravu ženu.

 5. Barakuda says:

  Zapadne vrijednosti o kojima nam pune glavu, demokratsko masturbiranje, pravo čoveka na pedofiliju, demokratsko bombardovanje suverenih država, ubijanje na hiljade ljudi, kolonijalizam, sprečavanje bilo kakvog ekonomskog napretka kod malih naroda i slično ! Ko je dao mandat našoj nastranoj vladi da nas uvodi u EU ?

 6. Pero Joksimovic says:

  Koje li misli prikrivaš ovolikom pričom? Biće da ipak voliš sočnu guzati i sisatu piletinu. A onaj Dr Kadžija Rober Rošefor je još i egzibicionista.

 7. Lemi says:

  Vuciceva skola

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *