ТОМА ФИЛА ПРОГОВОРИО О ИЗРУЧЕЊУ МИЛОШЕВИЋА и открио улогу Ђинђића и Коштунице у свему томе (ВИДЕО)

TOMA FILA PROGOVORIO O IZRUČENJU MILOŠEVIĆA i otkrio ulogu Đinđića i Koštunice u svemu tome (VIDEO)

8 januara 2017

toma-fila-346

Gost emisije „Intervju“ bio je gospodin Toma Fila, jedan od najboljih i najpoznatijih advokata u Srbiji.

Branio je okrivljene u više hiljada predmeta, najčešće okrivljene za najteža krivična dela. Bio je glavni branilac u 5 predmeta pred Međunarodnim tribunalom za bivšu Jugoslaviju u Hagu. Bio je predsednik Advokatske komore Srbije od 1990. do 1994. godine.

U svojoj autobiografiji „Toma Fila – Završna reč“ govori o slučajevima Slobodana Miloševića, Žarka Lauševića, Borke Vučić, Nikole Šainovića, Šefke Hodžić, haških osuđenika, ubica i kriminalaca, nevinih i krivih. Mnogi ga sa pravom smatraju princom srpske advokature.

Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o poreklu Tome File i o početku njegove advokatske karijere, kako je Zoran Đinđić naredio da Toma Fila bude tajno praćen, kakva iskustva je Toma Fila imao sa ljudima iz Državne bezbednosti, o poznanstvu sa Jovankom Broz i o anegdotama koje je Jovanka Broz njemu pričala, o odnosu između Josipa Broza Tita i Jovanke Broz, o slučaju Žarka Lauševića i o tome kako se dogodilo ubistvo u Podgorici, zašto je Toma Fila upoznavao političare uglavnom tek onda kada padnu sa vlasti, o poznanstvu Tome File i Željka Ražnatovića Arkana, o noći kada je uhapšen Slobodan Milošević, o tome kako su Koštunica i Đinđić prevarili Miloševića i izručili ga u Hag, ko je uzeo 5 miliona dolara za izdaju i hapšenje Slobodana Miloševića, ali i o brojnim drugim zanimljivim temama.

Balkan info

KOMENTARI5 komentara

 1. Vlada says:

  Cela petooktobarska postavadonela je Srbiji samo jad i bedu

 2. Šćepan says:

  Vi Srbi ste ološ...niko Vam ne valja. Ubili ste Đinđića, najvećeg državnika kojeg ste imali

 3. Djordje says:

  Scepane mali neces morati da se saginjes za Srbsku kobasicu dohvatices je i u uspravnom stanju u ta tvoja smrdljiva usta!

 4. Sava says:

  Muči Šćepane, kukala ti majka. Otiđi na đedov grob tek da se podsetiš ko si i šta si poreklom. Ako je ovde neko ološ onda si Ti, bijedo.

 5. Derim says:

  Šćepan je proizvod analne ljubavi pijanog klošara i narkomanke u gradskom parku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *