ПОЛИТИЧКИ ЗЕМЉОТРЕС – ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ ОСНИВА НОВУ СТРАНКУ! Ево кога је све позвао! ВУЧИЋ ЉУТ И БЕСАН

POLITIČKI ZEMLJOTRES – TOMISLAV NIKOLIĆ OSNIVA NOVU STRANKU! Evo koga je sve pozvao! VUČIĆ LJUT I BESAN

28 jula 2018

(foto: Youtube printscreen)

Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić vraća se u politiku, kažu neki pouzdani izvori iz okruženja bivšeg predednika Srbije!

Nakon duže pauze, Tomislav Nikolić je prelomio i rešio da se vrati u politiku. Kako saznajemo, Nikolić je okupio izvestan broj pristalica i simpatizera Srpske napredne stranke s kojima će oformiti novu stranku, treću po redu u njegovom bogatom političkom opusu. Ovoj političkoj partiji će se, po svoj prilici, priključiti i Velimir Ilić, bivši ministar za kapitalne investicije, građevinu i urbanizam kao i Saša Mirković, poznati producent i političar, predsednik pokreta Cela Srbija.Izvori tvrde da će se toj novoj partiji kasnije pridružiti i gradonačelnik Kragujevca, sin Tomislava Nikolića, Radomir Nikolić, sa svojim pristalicama iz Šumadije.

S obzirom na politički domet i prethodni politički angažman ovih političara, pretpostavlja se da će nova stranka biti patriotska, rusofilska i regionalnog karaktera, slično politici Milana Stamatovića i njegove partije Zdrava Srbija.

Srbijanska partija (SP) kako već unapred u šali nazivaju radnim nazivom ovu partiju, mogla bi uzeti veliki deo kolača i vlasti ali možda još i više opoziciji, pre svega pokretu Dveri Boška Obradovića i Narodnoj stranci Vuka Jeremića.

No, na duže staze, zbog svog uporišta na lokalu, Srbijanska partija bi mogla postati ozbiljna alternativa vladajućoj koaliciji i naročito Srpskoj naprednoj stranci.

KOMENTARI28 komentara

 1. Velika Metla says:

  Najvažnija stvar kod njega je ta što je čovek od poverenja! Hahahahahahahaha....................!

  • Bozo says:

   Toma Grobar je neposredno pred odlazal sa funkcije stavio potpis na ratifikacij najsramnijeg sporazuma USA sa Srbijom. To je sporazum "SOFA". To je sporazum koji je pre njega u Vasingtomi tajno potpisao sa tadasnjom drzavnom sekretarkom Kondolizom Rajs. Dakle GROBAR = BORIS TADICI. Nema, dakle, nikakve razlike medju NATO izdajnicima. Mogao je lako da kaze, posto ga je Vucic istisnuo sa kandidatske liste za predednika Srbije - necu da i onako prljavu karijeru predsednika na kraju svog mandata, ima ko ce to sa zedovoljstvom uciniti taj "patriotski cin".

 2. opet ja says:

  Uuuu super baš ga mnogo volim, toliko je toga dobrog učinio za Srbiju...u skladu sa svojom profesijom...c c c c c

 3. Pera13 says:

  Psiha već imamo, a sad nam stiže i Toza vampir.

  • Milica says:

   O, piho je nadmašio i grobara. Što u filmu, nego kud i u našoj javi?

 4. Miraš says:

  Ako je ovo tačno, treba primetiti da je ceo SNS društvo raznih i raznovrsnih preletačevića. SNS je stranka tehnički dobro napravljena jer je te razne politikante držala na okupu po osnovu ličnih privilegija, ali nisu napravili nešto što je stvarno dobro za državu i društvo, nemamo ekonomski prosperitetnu državu, a po pitanju KIM svaki normalan patriotizam je iostao te IZDAJA tog dela države sada je stalna i sve glasnija tema. Gde će preletačevići sada kada se sve jasnije vide veoma loši rezultati SNS-a? Onaj ko bude ispljuvan za komadanje Srbije nema šanse da učestvuje u nekoj novoj budućoj vlasti. Logično je da će mnogi SNS poslanici, članovi i simpatizeri početi da beže, a mnogim od njih Toma je od ranije najbliži.

 5. Miraš says:

  Vlada Srbije više liči na "bosanski lonac" nego na vladu Srbije, i po svom poreklu a i po dosad pokazanoj svesti i savesti. Manje je verovatno da će Srbiju uvesti u pravilne i ispravne vode kadrovi koji ne potiču ni iz centralne Srbije, a ni sa Kosova i Metohije. Gledajući sastav i još više nerad te nikakve vlade Dodik je uzalud pričao da su Bosanski Srbi samo Srbi. Na kraju zašto je on uticao na izbore u Srbiji dajući javnu izjavu da će glasati za Vučića pred izbore u Srbiji. Da se razumemo to je imalo nekog uticaja da neki glasači poreklom iz Bosne koji su se možda dvoumili ili nisu imali vremena te su jednostavo glasali kao njihov veliki Bosanac. Po raznim komentarima ovde iz nepravilnog poredjenja nesreće bivše RSK i nesreće otetog KIM jasno je da ni to nisu saborni Srbi. Ne može se matična država srpskog naroda slabiti i tvrditi da je to pravda zbog ranije izgubljene RSK jer tako ćemo u sledećim koracima izgubiti sve - i tu matičnu državu Srba. KIM nije neki ukrajak Srbije bez koga Srbija može da postoji. Moram da primetim da većina Srba pristiglih odnekud van Srbije za značaj KIM za celokupnu državu Srbiju uopšte nema osećaj. U Vojvodini živim i nikad ne čuh od nekog poreklom ispod Save nešto tako ružno i glupo kao što čujem od onih pristiglih iz Dalmacije, Like i Bosne, itd. Pritom ne mislim samo na poslednji talas 90-tih nego i na starije generacije. Što ste onda došli u Srbiju bilo ranije bilo kasnije? Idite tamo svi u rodnu Hrvatsku ili rodjeni u Bosni opet na zapad u Hrvatsku. Hrvatska Vam je već u EU, a ima sve izraženiji nedostatak ljudstva. Mati mi je poreklom iz Hrvatske, da je živa isto bi Vam ovo rekla i to još rečitije.

  • Soldat says:

   Po imenu Miraš i ti bi mogao u tvoju CG. Nećeš nam faliti

   • Miraš says:

    Nemam ja veze sa Crnom Gorom sem tek ponekog poznanstva. U tome je problem što kod sabornih Srba bilo gde u svetu ja ću dobro proći pa i na vrh Crne Gore i u meni sasvim nepoznatoj sredini, ali kod svih ostalih koji su učmali u nekakvim lokalnim i regionalnim pričama i sumnjivim računicama meni nema mesta. Zapravo za takve neću ni da znam jer od slabog i kukavnog materijala pre će biti hulja nego čovek.

    • Bojan says:

     Što si onda Miraš,ako nemaš veze sa Crnom Gorom?

   • Velika Metla says:

    Soldat,a KO si TI da govoriš u ime "NAM"? Kad nešto govoriš onda minimum pristojnosti nalaže da govoriš UVEK u svoje,i SAMO svoje,ime! Pa ko bude istog mišljenja,kao ti,taj će se javiti sam i stati uz tebe! Meni Srbi ne smetaju gde god da su! Mada mi nešto govori da ti nisi Srbin,ali si,neuspelo,pokušao da "baciš kosku" među Srbe! Propao ti je pokušaj!

   • Miraš says:

    Ja umem da skuvam lep ukusan i zdrav "bosanski lonac" sa više vrsta povrća i tri vrste mesa. On čak i miriše po zdravlju i pre kuvanja i posle kuvanja. Ali ovaj lonac što je posadjen da Srbiji bude vlast ne miriše nego sve više smrduljka po raznoj bedi i bolesti i po raspadu države. Ne zadovoljavaju osnovne uslove ni kao zdravo povrće ni kao zdravo meso. Ovo je čorba od antiSrba kojima je sve draže i milije što je strano i čega ovde nema. Ne poštuju ni zemlju kojom hode te gde god samo će praviti štetu, a ni slučajno neće spasiti ni Srbiju ni Srpsku. Tek kad tu nezdravu lončinu zafrljačimo počećemo da se spašavamo bede.

    • Miraš says:

     "... te gde god da su (gde god da ih posadiš na vlast) samo će napraviti štetu..."

  • Bojan says:

   Mirašu, ko ti daje pravo i na osnovu čega ti diskredituješ nas Srbe iz Bosne (i Hercegovine)? Upravo si ti taj koji pravi pogrešnu paralelu između Srba iz BiH i Srba iz Hrvatske,ako već pričaš o pogrešnim paralelama. To što Vučić po očevoj liniji potiče iz Bosne ne znači da smo mi svi ponosni na njegovu bezmudu politiku i njegovu vladu i da smo ponosni što se Dodik otvoreno svrstava na njegovu stranu. Geografsko porijeklo inače ne predodređuje jačinu nečijeg nacionalnog osjećanja. A ti onda izaberi Tomu Nikolića i za njegove kadrove iz centralne Srbije!

 6. ! says:

  Grobar dan Srbijo!

  • Miraš says:

   Ko je kapacitet da bar potkreše ili da "ugrobari" nazadnjački SNS? Problem je što lider SNS-a ima suviše veliku vlast, a ima to po osnovu jake stranke. Znači najpre baš stranku treba nekako smanjiti tj. iskomadati, te da nemamo diktatorsku samovolju jednog čoveka lidera najjače stranke. To je daleko bolje nego pustiti da parlament bude tek vodjin tehnički servis jer u njemu je većinski SNS koji ga sluša. Bolje je iskomadati SNS nego da ta stranka služi kao odskočna baza da neko hladno komada Srbiju. Rascep te stranke može da pokrene i neko uticajan iznutra. U tom smislu Toma bi mogao da odigra pozitivnu ulogu, ako se nije suviše opustio.

 7. Sinisa says:

  Veliki sam obozavalac i Tomislava Nikolica i Velimira Ilica tako da bi kombinacija njih dvojice bila pun pogodak. Rado bih bio njihov poklonik u novoj stranci. Dosta su oni sluzili i dadiljali druge.

  • Nebeska Srbija says:

   Pa si resio da im budes sluga.Svi su oni isti.Svi.

  • Kameni Bagrdan says:

   Tako je bez obzira na mane oni su dokazane patriote .imaju duboke korene u srcu Srbije samo napred.

   • goran says:

    A gde su dokazali patriotizam??????????????????????

    • Velika Metla says:

     Goran,nad šerpom iz koje kusaju! Tu su ti ovi današnji "srbi",koji su suknjice obukli,najjači!

 8. Anonymus says:

  Ma svi oni gledaju da se "omaste" narodnim parama.

 9. Milan Grbić says:

  Tomovača iznad svega. To će biti geslo te partije,a lik koji mu šiša ovce u Bajčetini verovatno potparol. Naziv partije će biti:beeeeee partija. Zaključak:fondacija slabo pere pare. Toliko.

 10. ZAK says:

  A gde mu je na spisku Dodik, Kusturica,Drecun, Irinej.....Pink ,Heppy....pa malu atomsku bombu da zastiti novu partiju, i onda si kao tvoj " brat " Mile iz BL.Jooooj narode glupane jedan sta samo glasas i ko nam je bio i ko nam sada kroji kapu...i treba te j.....

 11. Beli Orao says:

  Debelog imamo sad dolazi i glupi !!! " dick und doff !!!

 12. krki / says:

  Tom Sojer ponovo jaši, ljubi ga Dragica (istrošila pare iz fonda pa naredila Tomi da joj napuni kako zna). Alko treba i dostrojanstveno ali propašćemo sve jedno Najbolje je kupiti albanski pasoš pa na zapad jer ovak se više ne može...

 13. krki_ teraćemo se says:

  Tom Sojer ponovo jaši, ljubi ga Dragica (istrošila pare iz fonda pa naredila Tomi da joj napuni kako zna). Alko treba i dostrojanstveno ali propašćemo sve jedno Najbolje je kupiti albanski pasoš pa na zapad jer ovak se više ne može...

 14. Pingback: Portali naseli na vest koju potpisuje „Kim Džong“: Nikolić ne osniva stranku – Fake News

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *