ТОТАЛНИ ХАОС У УКРАЈИНИ: Пијани украјински војници дигли у ваздух своје складиште оружја

TOTALNI HAOS U UKRAJINI: Pijani ukrajinski vojnici digli u vazduh svoje skladište oružja

11 februara 2019

Portparol Uprave Narodne milicije Donjecke Narodne Republike Danil Bezsonov je izjavio da su pijani ukrajinski vojnici gađali skladište sa oružjem u Kramatorsku.

Tri vojnika su „tradicionalno preterala sa alkoholom“ i odlučila da se poigraju sa prenosnim protivvazdušnim raketnim sistemom „Igla“.

„Slučajnim pucnjem iz protivvazdušnog raketnog kompleksa zapaljeno je jedno skladište“, naveo je Bezsonov.

U požaru su uništena tri sistema „Igla“, deset raketa, dva mitraljeza i hiljadu metaka kalibra 7,62 milimetra.

U dokumentima o rashodovanom oružju, municiji i imovini koji su uništeni u požaru, komanda ukrajinske protivraketne divizije je dodatno unela podatke o 2.000 metaka kalibra 7,62 milimetra, 100 metaka kalibra 5,45 milimetra i pet termografičkih kamera „Arčer“. Prema rečima Bezsonova, to je urađeno kako bi se prikrile mnogobrojne krađe oružja i municije.

(rs.sputniknews. com)

KOMENTARI5 komentara

 1. Budi Bog s nama says:

  Čista sabotaža. Daj ukrajincu ili rusu kilo votke i volan u ruke i nestaće 80 populacije za godinu dana. Radi ovoga rusi i ne diraju braću ukrajince.

 2. Budi Bog s nama says:

  A kad je bio građanski rat sa hrvatima? E, isto je sve to tako bilo sa nama Srbima u vojsci Jugoslovenske narodne armije, samo ko je bio trezan možda nije neku glupost napravio, odnosno takav je dezertirao što je bilo i ekstra najinteligentnije jer bi ga kasnije Slobo pomilovao de treba. Ostali su ubijali i palili šta god su stigli budući pijani kao majke i tako smo najviše sami sebe istrebili, a posle bi došao i brat rvat da dovrši šta ima. To smo sve i mi isto radili i zato savršeno razumemo. Bio pijan slovenac u JNA, vidi bombu pa je pita, ej bombo, buš pukla? A ona kaže Buum!!!

  • Rusofil says:

   Tacno je da ste to vi (ustase) radili.

 3. Velika Metla says:

  Pijani?? Pišite o tome kad su trezni! Znam.......,nema!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *