ТОТАЛНИ ПРЕОКРЕТ: Ево шта су ШИПТАРИ видели на „граници“

ТОТАЛНИ ПРЕОКРЕТ: Ево шта су ШИПТАРИ видели на „граници“

4 јуна 2018

(foto: mod.gov.rs)

Приштински медији демантовали су сами себе само неколико сати након што су објавили да су на прелазу Јариње виђени наоружани српски војници.

„Редовна војска Србије и Жандармерија распоређене су јуче ујутру у близини граничног прелаза Јариње са Косовом у северном делу земље“, објавила је раније данас приштинска „Газета експрес“.

„Косова прес“ је известила да се неколико наоружаних војника налази на „граници“ Косово-Србија, али се испоставило да то није истина, навео је тај медиј, позивајући се на портал „Газета метро“.

„Метро“ је објавио, позивајући се на своја сазнања у високим круговима косовске полиције на Северу, да је све у вези са припадницима Војске Србије на административној линији „измишљотина и погрешна информација“, те да на Јарињу нема ниједног српског војника.

О наводном присуству припадника Војске Србије на прелазу Јариње није се огласила косовска полиција, а ни представници привремених косовских институција. У свом демантију „Газета експрес“ преноси да „српски војници на Јарињу нису виђени од проглашења косовске независности“.

Наводи, међутим, да су се наводно на другим прелазима, као што је Бела Земља, могли видети српски војници који су били на „неутралној тачки границе“.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u