ТОТАЛНИ РАТ: Исламисти се уједињују 2020. године!

TOTALNI RAT: Islamisti se ujedinjuju 2020. godine!

22 novembra 2015

islam650_895887S1Kada je Al Kaida pre 15 godina objavila plan u sedam tačaka za osvajanje sveta, svi su joj se smejali, ali danas ta pretnja itekako odzvanja mnogima u glavi.

Jedan od vođa Al Kaide, Omar Bakri, koji je proteran iz Londona i danas je u zatvoru u Libanu rekao je svojevremeno da su pravi pobednici „Arapskog proleća“ – džihadisti. Posle te serije događaja na Bliskom istoku, kada su popadale do tada nedodirljive vlade, otvorio se put islamistima da ostvare svoje zamisli.

Al Kaida je još pre 15 godina izložila plan za osvajanje sveta u sedam tačaka, a najvažnija, koja se ostvaruje u ovom trenutku je vezana za narednu, 2016. godinu, za kada su islamisti najavili – početak Totalnog rata!

U prvoj tački njihovog plana bio je „udar zmiji u glavu“, što je ostvareno 11. septembra 2001. godine, kada su srušene Kule bliznakinje u terorističkom napadu na Njujork.




Naredni koraci su bili „buđenje muslimanskog sveta“ i stvaranje kalifata, jedinstve islamske države, koja danas skoro da postoji na prostoru Sirije i Iraka, ali i smanjivanje uticaja Zapada na muslimanske zemlje u Aziji i Africi.

Naredni korak je Totalni rat, a finalni, konačni je ujedinjenje 1,5 milijarda muslimana, celog islamskog sveta, u 2020. godini i širenje na Evropu!

KOMENTARI



Jedan komentar

  1. Vujadin says:

    Nebuloze, realnije je očekivati da će 2020.godine broj muslimana će biti jedva 100 hiljada u čitavom svijetu, milijarda će izginuti u ratovima, pola milijarde će prirodno odumrijet, ostaće samo u tragovima kao manjina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *