ТОТАЛНО ЛУДИЛО: Фон дер Лајен покушава да Русију оптужи за америчке атомске бомбе бачене на Јапан

TOTALNO LUDILO: Fon der Lajen pokušava da Rusiju optuži za američke atomske bombe bačene na Japan

24 septembra 2023

AMERIKANCI i dalje izbegavaju da priznaju da su oni bacili atomske bombe na japanske gradove Hirošimu i Nagasaki.

Može im se. Bar dosad je bilo tako. Kao lider prave pobeđene i pokorene zemlje, to se ne usuđuje ni japanski premijer Fumio Kišida.Na isti način se drže i američke marionete na čelu zemalja čalnica Evropske unije. A predsednica Evropske komisije – Nemica Ursula fon der Lajen – upravo je uradila ono što za sebe ne bi smatrali pametnim ni mnogi u Vašingtonu.

Japancima je poručila: „Mnogi vaši rođaci su umrli kada je atomska bomba sravnila Hirošimu sa zemljom. Odrasli ste slušajući priče preživelih… Rusija preti da će ponovo upotrebiti nuklearno oružje. To je odvratno, a u kontekstu Hirošime je i opasno i neoprostivo.”

Dakle: optužila je Rusiju za američko zlodelo, kakvog nije bilo u ljudskoj istoriji.

Nije joj, međutim, ostala dužna portparolka Ministarstva inostranih poslova RF Marija Zaharova.

Fon der Lajen se – na ceremoniji uručivanja nagrade u Atlantskom savetu – prvo zahvalila japanskom premijeru, Kišidi, na podršci Ukrajini i borbi protiv Rusije, podsetivši prisutne da su i njegovi rođaci poginuli u vreme nuklearnog udara po Hirošimi 1945. godine.

Zaharova je ukazala: „Kod Lajen nema ni reči o SAD i vašingtonskim dželatima koji su bacili (dve atomske) bombe na japanske gradove i civile. Nju optužuju za najveće korupcione skandale u istoriji EU, a ona – možda baš zato – za tragediju Hirošime okrivljuje Rusiju. Govori da je to što pokušava da podmetne Rusiji odvratno i opasno. A odvratno je i opasno kako Ursula fon der Lajen laže“.

Mnogi vojni stručnjaci su uvereni da Amerikanci nisu imali nikakav razloga da bacaju atomske bombe na japanske gradove. Zato što je pobeda nad militarističkim Japanom već bila obezbeđena porazom njegove milionske Kvantunške armije od sovjetskih trupa.

KOMENTARI12 komentara

 1. Protokoli hrvackih ludaka says:

  To je revizija istorije nacista, počela je '90-te kada su zapadni nacisti videli raspad SSSR-a tj. slabost Rusije. Od tada do danas sve nacisticke drzave sebe predstavljaju pravednim a na Ruse i Srbe, jedine evropske antifašističke narode koji su bili meta EUropskog, tadašnjeg 3.a današnjeg 4.rajha, svaljuju sve ono sto su sami. Tako je po novoj njihovoj "istoriji" Rusija bacila a ne Amerika 2 atomske bombe, tako je ponovom njihovom Srbija a ne Austrougarska i Nemacka počela 1.sv.rat jer je Srbin ubio germanskog okupatora (šta je radio u tudjoj zemlji??? U Bosni ne žive nemci niti su ikada ziveli, zar ne? Pljačkali i ubijali jesu, jedino to. Možda je zato F.F.ubijen,zar ne? ). Uskoro ce pored Rusa i Srba koji su do sada bili krivi za sve i oni biti krivi za ostatak svetske krivice, recimo za "klimatske promene", za covid su već krivi, bar po stručnjacima i postenjacinama iz EU/US 4.rajha, iliti NAZO rajha. To sto je Bill Gates vlasnik bio-laboratorije u Vuhanu, i 30 i kusur u Ukrajini lociranih do granice sa Rusijom, to po njima nema veze ko sto im nema veze ni da lazu pred 120 mil.Japanaca.

 2. Apis carnica says:

  Uršika če se u sledečem životu, zbog mnogo laži roditi kao obični idiot. Ni sada nije daleko 🤣

  • spira says:

   rodiće se kao ameba. Mora da počne život iz početka.

 3. Gagi says:

  Ko to zna sta Rusi sve rade tom zapadu. Primetno je da im je svima izgorela licna i da su im svima pregoreli mozgovi. Inace, satanisticki zapad je u Hirosimi i Nagasakiju pobio hriscane.

 4. michael pan says:

  Da, Rusi su krivi sto se ona i rodila, da, jer su joj j.bali mater !

 5. spira says:

  Fon der Fajzer će sada da optuži Ruse da su pobili nemačke tenkiste

 6. radmila says:

  Nije potreban nikakav komentar za ovu sizofreniju.

 7. Branicevac says:

  Ona je potoman robovlasnika,njen poradeda je u Juznoj Karolini imao plantazu pamuka gde su do 1865 radili robovi.Zadnjeg roba je otpustio 1865 godine!

 8. Branicevac says:

  Ona je potomak robovlasnika,njen poradeda je u Juznoj Karolini imao plantazu pamuka gde su do 1865 radili robovi.Zadnjeg roba je otpustio 1865 godine!

 9. Ex prof. H. Novi says:

  OVA JE TOTALNO LUDA. GDE MI TO IDEMO?

 10. Petrovgrad says:

  Šta zna ova kokoška iz istorije, za nju je svo znanje zasnovano na mržnji prema Rusiji. Što se tiče Japanaca, Ja ih ne poznajem i nikada nisam imao dodirnih tačaka sa njima.Čitao sam da su bili hrabri i čestiti kroz raniju istoriju. Čitao sam da su počinili nevidjena zverstva tokom drugog svetskog rata na susedne narode. Da su im Ameri žive spalili gradjane Hirošime i Nagazaki. Nije mi jasno da to nesmeju da spomenu. Možda njihova neka Kandićka, Mićićka, ili neka Sonja su objasnili da uranijum deluje zdravo, pa vele što da osudjuju sada Amere, kad je to uradjeno za njihovo dobro.

 11. Ficko says:

  Usrala daje opasne izjave. Ona će zbog takvih izjava završiti na robiji. Budala, uopšte nije svesna toga. Ali ima vremena osvestiće se, a onda će da kleči u da moli.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *