ТОТАЛНО ЛУДИЛО: Си-Ен-Ен “објавио“ да је Путин Џихадиста Џон

TOTALNO LUDILO: Si-En-En “objavio“ da je Putin Džihadista Džon

27 februara 2015

putin-youtube_620x0 43545Američka televizijska mreža Si-En-En izvinila se zbog greške kada je, emitujući vest o identitetu džihadiste koji je ubio taoce Islamske države, stavila fotografiju Vladimira Putina.

Kako navodi “Raša tudej“, a prenosi “Sputnjik“, u 4. minutu priloga o tome ko je Džihadista Džon, umesto maskiranog čoveka koji drži nož na vratu zarobljenika, pojavila se fotografija ruskog predsednika.

Si-En-En navodi da je do greške došlo usled tehničkih problema.

“Fotografija Vladimira Putina, planirana za naredni prilog, pojavila se ranije zbog pada našeg video servera. Izvinjavamo se zbog greške“, navodi se u saopštenju američke televizijske mreže.

KOMENTARI3 komentara

  1. s@Ša says:

    da vas ne znam pa da i povjerujem mamicu vam klošarsku.

  2. Apis says:

    s@ša potpuno ste u pravu! Ameri ne greši slučajno to je taktika intenzivne provokacije. Taj ološ kad nasrne na nekoga ponašaju se kao hijene koje jedu žrtvu dok stoji na nogama. Valjda su Rusi naučili nešto na našem primeru. I kad budu Rusi slavili pobedu valjda će se setiti da su Srbi bili prve žrtve tih razbojnika.

  3. s@Ša says:

    @Apis Ma kod njih jednostavno ništa nije slučajno,sve je već unapred isplanirano u planu blaćenja Putina na zapadu ali na njihovu žalost vjerujem da čak i njihovi najodaniji gledaoci više ne vjeruju u nebuloze i bljuvotine koje dolaze sa CNN-a !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *