ТРАГЕДИЈА У РУСИЈИ: Тинејџери пуцали у школи, погинуло седморо деце и учитељица (ВИДЕО)

ТРАГЕДИЈА У РУСИЈИ: Тинејџери пуцали у школи, погинуло седморо деце и учитељица (ВИДЕО)

11 маја 2021

У пуцњави која се догодила у школи у Казању погинуло је осам особа – седморо деце и учитељица, саопштила је прес-служба председника Татарстана.

Према речима председника Рустама Миниханова, хоспитализовано је дванаесторо деце и четворо одраслих.Два ученика погинула су када су искочила кроз прозор са другог спрата школе, прецизирао је портпарол.

Претходно је представник хитних служби саопштио да је осам ученика и учитељ погинуло у пуцњави и да је повређено десет особа, од којих је четворо хоспитализовано. Како је рекао, у току је евакуација деце.

Раније је саопштено да су непознате особе отвориле ватру у близини образовне установе, а касније се зачула експлозија. Према прелиминарним подацима, тинејџери су пуцали, једног је привела полиција, а други је убијен.

У свим школским установама појачане су мере безбедности.

Један ученик деветог разреда објавио је детаље трагедије.

„Извели су нас. Најпре су рекли да се закључамо у кабинету, што смо и учинили. Затим се зачула снажна експлозија, а минут касније је почела пуцњава“, рекао је он.

Медији су објавили снимак унутрашњости школе после пуцњаве.

 

KOMENTARI2 коментара

  1. Milutin says:

    Ja bih ovo povezao sa nedavno objavljenim zvaničnim stavom SAD da će ubuduće delovati tako što će uticati na Ruski narod. Ovde se jasno vidi Američki potpis. Sa punim Imenom i Prezimenom.

  2. Isukrst of evil says:

    Tatarstanci muslimanci.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u