ТРАГЕДИЈА У РУСИЈИ: Тинејџери пуцали у школи, погинуло седморо деце и учитељица (ВИДЕО)

TRAGEDIJA U RUSIJI: Tinejdžeri pucali u školi, poginulo sedmoro dece i učiteljica (VIDEO)

11 maja 2021

U pucnjavi koja se dogodila u školi u Kazanju poginulo je osam osoba – sedmoro dece i učiteljica, saopštila je pres-služba predsednika Tatarstana.

Prema rečima predsednika Rustama Minihanova, hospitalizovano je dvanaestoro dece i četvoro odraslih.Dva učenika poginula su kada su iskočila kroz prozor sa drugog sprata škole, precizirao je portparol.

Prethodno je predstavnik hitnih službi saopštio da je osam učenika i učitelj poginulo u pucnjavi i da je povređeno deset osoba, od kojih je četvoro hospitalizovano. Kako je rekao, u toku je evakuacija dece.

Ranije je saopšteno da su nepoznate osobe otvorile vatru u blizini obrazovne ustanove, a kasnije se začula eksplozija. Prema preliminarnim podacima, tinejdžeri su pucali, jednog je privela policija, a drugi je ubijen.

U svim školskim ustanovama pojačane su mere bezbednosti.

Jedan učenik devetog razreda objavio je detalje tragedije.

„Izveli su nas. Najpre su rekli da se zaključamo u kabinetu, što smo i učinili. Zatim se začula snažna eksplozija, a minut kasnije je počela pucnjava“, rekao je on.

Mediji su objavili snimak unutrašnjosti škole posle pucnjave.

 

KOMENTARI2 komentara

  1. Milutin says:

    Ja bih ovo povezao sa nedavno objavljenim zvaničnim stavom SAD da će ubuduće delovati tako što će uticati na Ruski narod. Ovde se jasno vidi Američki potpis. Sa punim Imenom i Prezimenom.

  2. Isukrst of evil says:

    Tatarstanci muslimanci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *