TRAGEDIJA: Utopila se trogodišnja devojčica

TRAGEDIJA: Utopila se trogodišnja devojčica

6 maja 2014

policija traka 2aTrogodišnja devojčica utopila se večeras u potočiću u selu Banjska na severu Kosova, saopštio je regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić.

Bojić je u izjavi Tanjugu rekao da je večeras nešto posle 19 časova policijskoj stanici u Zvečanu prijavljen nestanak A.K. (3) i da su policijske jedinice odmah izašle na teren radi portage za devojčicom koja je uz pomoć meštana pronađena u mestu Banjski Dvori u u blizini Banjske u jednom potočiću.

„Devojčica je bez znakova života prebačena u Zdravstveni centar u Kosovskoj Mitrovici kako bi se pokušala reanimacija, ali nažalost bez uspeha“, dodao je Bojić.

Za sada nema više detalja o ovom tragičnom događaju koji se dogodio uoči Đurđevdana u Banjskoj u opštini Zvečan.

SAUČEČŠĆE VULINA POVODOM TRAGIČNE SMRTI DEVOJČICE

Ministar Aleksandar Vulin uputio je telegram saučešća porodici trogodišnje devojčice, koja se večeras utopila u potočiću u selu Banjska, na severu Kosova i Metohije.

„Zatekla me je vest o nenadoknadivom gubitku koji vas je zadesio.

Za iznenadnu smrt vašeg deteta ne postoje reči utehe. Saosećam u vašem bolu i molim vas da izdržite, kako bi uspomena na vašeg malog anđela živela u vama, u vašim mislima i u vašem srcu“, naveo je Vulin u saučešću, koje je prenela Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *