ТРАМП: 1332 разлога за пријатељство са Русијом

TRAMP: 1332 razloga za prijateljstvo sa Rusijom

20 oktobra 2022

Bivši američki predsednik Donald Tramp je apelovao na Amerikance da se sete ruskih nuklearnih projektila, koje je značajnim razlogom za prijateljstvo sa Moskvom, objavio je Si-En-En, koji je objavio jedan od fragmenata nove audio knjige novinara Boba Vudvorda.

„Slagati se sa Rusijom je dobro i ispravno, jer ona ima ukupno 1332 proklete bojeve glave“, rekao je Tramp u razgovoru sa Vudvordom.Knjiga pod nazivom ‘’Trampove trake’’ uključuje više od osam sati nemontiranih snimaka iz Trampovih brojnih intervjua sa urednikom Vašington posta.

Konkretno, bivši predsednik navodno otkriva poverljive informacije o američkim sistemima naoružanja, koje Vudvord, prema navodima Si-En-Ena, nije mogao da proveri.

Putin je krajem septembra u obraćanju Rruskom narodu rekao da je Zapad prešao svaku granicu u antiruskoj retorici i da je već pokrenuo nuklearnu ucenu. Prema njegovim rečima, predstavnici vodećih država NATO-a govore o prihvatljivosti upotrebe oružja za masovno uništenje protiv Moskve, ali autori takvih izjava treba da vode računa da „ruža vetrova može da se okrene u njihovom pravcu“.

(Pravda)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Duca says:

    Ispravno rasuđuje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *