ТРАМП: Бајден је окренуо леђа Израелу – треба да се стиде сви Јевреји који буду гласали за њега

TRAMP: Bajden je okrenuo leđa Izraelu – treba da se stide svi Jevreji koji budu glasali za njega

10 maja 2024

DŽO Bajden navukao je sramotu na sebe time što je ostavio Izrael na cedilu – izjavio je bivši američki lider Donald Tramp.

Ovako je nastupio po završetku sudskog saslušanja u Njujorku. Dodatno je potencirao:

„Ovo što Bajden radi u vezi sa Izraelom je sramota. Ako je bilo koji Jevrej bude glasao za Džoa Bajdena, trebalo bi da se stidi. On je potpuno napustio Izrael“.

Bajden je javno zapretio Tel Avivu da će prestati da snabdeva Izrael artiljerijskim granatama ako napadne Rafah.

KOMENTARI5 komentara

 1. padre says:

  Osim onih, koji se stide Izraela!

 2. Kosovac says:

  Evo još jednog bisera, dokaza da je politika kurva. Kurva se Tramp da bi pridobio jevrejske glasače, ujedno kao da mu ne trebaju antičifutski glasovi. Kurva se Bajden da bi privukao antičifutske glasove, fol došlo Bajdenu da brani Rafu, ne trebaju mu jevrejski glasovi. U ovom dvoboju odlučuje kojih glupaka ima više: Čifutskih glupaka, ili antičifutskih glupaka. …..Plus ne treba smetnuti s' uma da je broj sorošoida konstantan, standardan, i svi oni će glasati za Bajdena. I broj Amerikanaca je standardan, ali je velika nepoznata koliko ima od tog broja glupih pa da se oni prešaltuju u sorošoidni tabor. ………………..Ja ovo počeh da ličim na srpske naučne analitičare sa završenim pištoljskim fakultetom.

  • NikolaVeliki says:

   Mislim da nije svejedno, jer ipak je za nad bolji Tramp, nego da na vlasti tamo ostane matori, zli opaki Srbomrzac i njegova libertarijanska- komunistička bulumenta. Sa sve Orveloskim informacionim sistemom (CNN, New York Times, Washington Post, Meta itd), koji su baš žestoko udarili po Trampu sa lažnim optužbama. Tramp je barem uśao u sukob sa njima, u pokušaju da se odbrani.

   • NikolaVeliki says:

    Ovaj moj komentar se odnosi na "Paja says", ali sad vidim da je postavljen ispod komentara KOS-ovca.

 3. Paja says:

  Tram ili bajden, pa to je svejedno, za nas su neprijatelji !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *